Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

21 February 2024 Boğa burcu yorumu

Öğle saatlerinde konuklarınız olabilir. Bu konuklarla daha çok geleceğe dair planlar içinde olacaksınız. Uzun vadede ortak beklentiler içinde görünüyorsunuz. Çevrenizde, ortak noktanızın olmadığı insan sayısı hayli fazla. Bu insanlarla ilişkileriniz konusunda düşünceler ve birtakım sorular geliştiriyorsunuz. Kendinizden son derece memnun olmanızdan kaynaklanan bir yalnızlığınız var.

Aşk:

Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz. İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanabilirsiniz. Böyle yaptığınızı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak.

İş:

Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. İş yaşamınızda uzun süredir düşündüğünüz değişiklikler için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız.

Para:

Özel harcamalardaki kararsızlıklar devam ediyor. Yine de bu harcamaların zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kendinize daha dürüst davranıp daha objektif iç hesaplaşmalara yönelmeniz, son günlerde aldığınız eleştiriler karşısında daha başı dik durmanıza yardım edecek.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İç sesiniz, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda sizi en doğru yöne yönlendirebilir. Gizli ilişkilere veya iş birliklerine açık günlerdesiniz Sevgili Boğalar. Sürpriz aşklar veya ilişkiler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda, iş birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yönetici gezgeniniz Venüs, duygularınızla ilgili taktığınız konulara yoğunlaşmanıza neden olacaktır. Sizin doğal yapınızda var olan güven duygusunu sevdiklerinizle bütünleştiğiniz zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.Sevdiklerinizle ilgili yeni bir yapılanma içinde olacak ve projelerinizi son anda ortaya çıkaracaksınız.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün insanlarla birlikte geçirdiğiniz zamanın dolu dolu olmasını istiyorsunuz. Öylesine sadece mekanı paylaşayım demek sizi tatmin etmeyecek. Bir arkadaşınızın derin duygusal paylaşımları sizi fazlasıyla etkileyecek.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.