Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

25 February 2024 Boğa burcu yorumu

Bugün genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Alacağınız bir haber sizi oldukça sevindirecek. Özellikle akrabalarınızla aranızdaki uyumlu ilişki son günlerde sizi mutlu ediyor. Bir arkadaşınız size yaptığı haksızlıktan duyduğu pişmanlığı dile getirecek ve sizden af dileyecek. Uzaktaki bir akrabanızdan gelecek bir haber var.

Aşk:

Duygusal bir yorgunluk içinde gibisiniz. İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması sizi yorup yıpratmış gibi görünüyor. İlişkinize aşk diyemediğiniz gibi, aşkla ilgili de tek söz bile duymak istemiyorsunuz.

İş:

Ayağınızı sağlam basmalısınız. Sizi yerinizden kıpırdatma niyetinde birileri var. Dişe diş mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Yakında eski bir iş arkadaşınız tarafından aranacaksınız, sizden bir ricası olacak.

Para:

Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz. Hareket halindeki bir miktar toplu paranız riskli yerlerde geziniyor. Bir satış işiniz olacak. Bu işin kovalaması tek başınıza size düşecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok meraklı birini aile ilişkilerinizden uzak tutmanızda yarar var. Onunla ilgili yakın bir arkadaşınızdan referans alabilirsiniz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İşiniz, duygusal hayatınız veya sağlığınızla ilgili konularda ilerleme sağlayabileceğiniz günlerdesiniz. Dolayısıyla, kontrolünüzdeki koşulları ve kaynaklarınızı doğru yönetmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay?ın Satürn, Güneş ve Neptün?le olumsuz, Mars ve Venüs?le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars?ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Hafta başında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar olacaktır. Öğleden sonra eve ait konular daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Evde çocuklarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Hareketli ve iletişimi bol bir gün yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İnsanları motive etme konusunda oldukça beceriklisiniz. Bugün yaratıcılığınızın sınırlarını geniş tutuyor ve yaşamınızı anlamlı kılacak işler yapmak istiyorsunuz. Geçmişte gözünüzden kaçan ve ayrıntı isteyene işleri yeniden ele alabilirsiniz. Fakat olaylara uzaktan bakarak, en doğruyu deneyerek bulamanızda yarar var.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hakkınızı aramak konusunda isteklisiniz. Bunu dile getirebiliyor olmanız güzel. Ancak olaylara sadece kendi lehinize olsun gözüyle bakmaya başlarsanız, dışarıdan sadece bu görünecek. Sizin olanı almakta zorlanacaksınız.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.