Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

27 February 2024 Boğa burcu yorumu

Çok önemsendiğiniz biri tarafından vefasızlıkla suçlanabilirsiniz. Bugün, onu aramanız için uygun bir gün olabilir. Yakınınızdaki bir sağlık meselesine bugünlerde biraz üzülebilirsiniz. Haftanın başlarında sevindirici bir haberiniz var. Sıkıntılarınızı yenmeyi biliyorsunuz. Üzerine gidilen problemlerin küçülmeye başladığını düşünüyorsunuz.

Aşk:

Birinin, gittikçe cazibe odağı oluyorsunuz. Aşka zamanım yok, dememelisiniz, bu zamanı yaratabilirsiniz. Çevrenizde yaşanan bazı yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırıyor.

İş:

Bilgisine güven duymadığınız biri, güvensizliğinizi gittikçe arttırıyor. Onunla kurmayı düşündüğünüz bazı bağlantıları askıya almayı düşünebilirsiniz. Otoriter kişiliğiniz size kolaylıklar sağlıyor.

Para:

Küçük de olsalar, bir araya getirdiğiniz tasarrufları değerlendirmek isteyeceksiniz. Bu konuda kendinizi yeterli görmeyip ilginç öneri sahibi birkaç kişiyle görüşmeler yapabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok gerçekçi gelecek planlarınız var. Planlarınızı, bunlara yönelik eleştirileri de göz önüne alarak değerlendirmenizde yarar olabilir.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir. Gerçeğin çarpıtıldığı anlarda bu durumu hatırlamanız gerekiyor. Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz. Dışarıdan bazı kişilerin önerileri stresi azaltabilir. Bazı ilişki ya da iş birliklerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısında belirsizlikler veya dalgınlıklar var. Öğle sonrası saatlerde Yengeç burcuna geçecek olan Ay?ın her zaman olduğu gibi, ev, aile ve vatan konularının başlığı altında ele alınması gerekiyor. İlişkilerimize, milli değerlerimize ve ailemize ait duygularımız canlanıyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmek istiyoruz ve duygusallaşıyoruz. Haftanın ilk günlerinde yazdığım gerilimi ve beklenmedik gelişmeleri akla getiren etkiler de önümüzdeki iki ay boyunca olduğu gibi, bugün ve yarın da devrede. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Zihinsel açıdan hareketli ve yararlı bir gündesiniz. Yakın çevrenizle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş yerinde toplantı ve yazılı iletişimin yoğun olduğu zamanlar var. Alınması gereken kararlarda veya imzalanacak sözleşmelerde dikkatli olunmasında yarar var. Konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay ve Güneşten olumlu destek alıyorsunuz. İnatçı ve özgürce hareket etmeniz konusunda riskler almamalısınız. . Bugün kalabalık ortamlarda olmak sizi yormasın. Kaliteli kişilerin bir arada olacağı duygusal alış verişler sizin için önemli bir tatmin duygusu sağlayacak. İş imkanlarınızı arttıracak önemli detayları atlamamalısınız.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eğer kardeşiniz ya da kardeş kadar yakın gördüğünüz birileri varsa hayatınızda, bugün sizden gelecek sevgi dolu sözlere ve sevecen yaklaşımlara ihtiyaçları olabilir. Bu yakınlık aynı zamanda size de kendinizi iyi hissettirecek.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.