Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

28 February 2024 Boğa burcu yorumu

Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

Aşk:

Size göre birtakım koşulların aşkın önünü kesebilmesi olanaksız. Ama yine de kuraldışı bir aşkı yaşayabileceğinizden pek emin değilsiniz. Bugünlerdeki sıkıntınızın ardında bu kafa karmaşası yatıyor.

İş:

Bazı durumlarda elinizdeki işler sizi boğuyor, onları pek gerekli değillermiş gibi isteksiz yapıyorsunuz. İş ilişkilerinizde isteksizlik yaşayacağınız sorunlar yok. Sorunu dışarıda aramanız gerekiyor.

Para:

Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, heyecanlısınız. Gelirinizden şikayetiniz yok. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Tedirgin, kararsız görüntü size kaybettiriyor. Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Eviniz, işiniz ve maddi konular arasına bariyerler koyarak birbirinden ayırma kararı alabilirsiniz. Ancak, her ne kadar doğru düşünseniz de kelimelerinizi de doğru seçmenizde fayda var ya da ağzınızı açmanızı zorlaştırabilecek olaylar su yüzüne çıkabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yakın çevrenizde olup bitenlerle daha fazla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal enerjiniz değişkenlik ve iniş ve çıkışlar gösterebilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İş yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz. Kombinasyon burcunuzda ilerleyen Yıldız kümeleşmesi sayesinde, iş gücünüzde artışlar var. Kendinizle ilgili bir takım olayları istediğiniz gibi denetleyeceksiniz. Yolları kapsayan bazı detaylar sizi meşgul edecektir. Güvenli kişilerle çalışmayı tercih ediyorsunuz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Önemli görüşme ve konuşmalarınızı erken saatlerde halledin. İlerleyen saatlerde özellikle de akşam saatlerinde sivri diller kendini gösterecek. Yapan değil de yıkmayı göze alan hatta tercih eden tarzlar anlaşmayı zorlaştıracak.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.