Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

02 March 2024 Boğa burcu yorumu

Aile içi ilişkilerde sevimli, içten tavırlarınızla çok seviliyorsunuz. Bugüne sanki biraz isteksiz başlamış gibisiniz. İçinizde önünü alamadığınız endişeler barındırıyorsunuz. Endişeleriniz sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Bu günleri, sizden daha az gergin, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz.

Aşk:

Sevgilinizin, çok eski yakın bir arkadaşınızı biraz çıkarcı, hesapçı olarak görmesi sizi üzüyor. Aralarındaki negatif elektriklenme sizi iki arada, bir derede bırakıyor.

İş:

Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir. Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz.

Para:

Yakındaki ödemelerinizi düşünmeniz gerekiyor. Paranızı idare konusundaki beceriniz, paranızı kendi kişisel zevklerinize harcadığınızda beceriksizliğe dönüşüyor, bir anda savruk biri olabiliyorsunuz

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugünlerde bir davranışınız dostunuzu zor duruma sokabilir. Hoşlanmadığınız birinin onunla tartışmalı hali sizi meraklandırıyor. Bu kişiyle özel olarak konuşmayı düşünüyorsunuz. Bu pek doğru olmayacak.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yaşadığınız yeri, ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda bazı düzenlemeler ve değişiklikler yapabilirsiniz. Bu bilginin sizde olması basitte olsa faydalı adımlar atmanıza yardım edebilir umarım Niobe?ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün geçmişe ait konular gündeminizi etkileyebilir. Gününüzü evde ailenizle birlikte geçirmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde evinize ait konularda daha fazla sorumluluk alacaksınız. Güven aradığınız durumlar söz konusu. Yaratıcı konularda kendinizi çok daha özgür hissedebilirsiniz. Akşama doğru spor yapmak için iyi fırsatlar yakalayacaksınız.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, evinizle ilgili özel çalışmalar içinde olacak ve bütçenizi yeniden gözden geçireceksiniz. Yapacağınız değişimlerin meblağsı yüksek. Planlarınızı yaparken, çıtanızı yüksek tutmanızda fayda var. Olumsuzluklar karşısında pes etmekten hoşlanmadığınız kesin. Sizi destekleyen arkadaşlarınızdan güç alacaksınız.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Evde ve aileniz ile ilgili konularda bazı işler birikmiş sizin yapmanızı bekliyor. Zaten bitmiş olması gereken ve geciktirdiğiniz, ertelediğiniz şeyleri tamamlamak adına fırsatlar yaratın bugün. Bitirilmiş işlerin huzuru iyi gelecek.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.