Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

08 March 2024 Boğa burcu yorumu

Yakın bir dostunuzun aile içi sorunlarında ne kadar sabırlı davrandığını düşünüyor ve ona bir yerde kızıyorsunuz. Duyduğunuz bir şeyle canınız sıkılacak, konduramayacaksınız. Bununla ilgili bir tavır almadan önce gerçekliğini iyice araştırmanız gerekiyor. Çünkü haberin kaynağının sizin için de pek güvenilir olmadığını biliyorsunuz. Akşamüstü bir görüşmeniz olabilir.

Aşk:

Bugünlerde aşk ilişkiniz fazla sıcak değil. Partnerinizi çok sık yargılıyor ve neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyorsunuz. Daha yapıcı bir başka yöntem izleyebilirsiniz.

İş:

Enerjiniz sınır tanımıyor, işinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. İşlerin çokluğundan yakınmıyorsunuz. Soğuklar iyice gelmeden yapacağınız kısa bir izin size iyi gelecektir.

Para:

Tasarrufçu biri olmanıza rağmen para sıkıntınız var. Ama sıkışıklığınızı yakında bir ölçüde azaltacaksınız. Bu birazda mucizevi gelişmelerle gerçekleşecek. Ağır borçlara girmiş olmanıza kızıyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Her şeyi yeterince önemsiyor, ama sağlığınızı biraz gözden kaçırıyorsunuz. Bugünlerde buna biraz dikkat etmenizde yarar var.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Başkalarının ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamak adına kendi ihtiyaçlarınızı bir kenara bırakabilirsiniz. Ancak, bu durum istenilen sonuçları doğurmayabilir veya düşündüğünüz şekilde takdir göremeyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günlük işleri ve meşguliyetlerinizi iyi bir plan yaparak daha etkin hale getirebilirsiniz. Sağlığınız için beslenme ile ilgili konulara dikkat etmek yararlı.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanız karşın, karşı tarafın sürekli sizi denetlemesi sonucunda, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün.Ay, sezgisel yeteneğinizi mantıksal olaylarla birleştirmenizi sağlayacak konumda. Her konuda fikir sahibi olduğunuz halde, sizden daha zayıf kişilerin sizi yönlendirmesine tahammül gücünüz yok.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Gün içinde yetiştirilmesi gereken şeyler üzerinizde fazlasıyla baskı oluşturabilir. Her şey planladığını şekilde yürüsün ve bu planı bozacak hiçbir ayrıntı gözden kaçmasın istiyorsanız olayın keyfi bir süre sonra kaçacaktır.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.