Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

11 March 2024 Boğa burcu yorumu

Sizi bekleyen sevinçli bir haberiniz var. Bu haberle ilgili bir yolculuk yapmanız gerekebilir. Aile içinde çok az rastlanır bir nedenle saygınlığınız azalmış görünüyor. Geçmişinizden gelen bazı handikaplarınız var. Bunları aşabilmeniz için profesyonel desteğe ihtiyaç gerekebilir. Can sıkıcı bir gün yaşayabilirsiniz. Çünkü pek zevk almadığınız insanlarla karşılaşabilirsiniz.

Aşk:

Son günlerde neden duyarsız biri gibi davrandığınız anlaşılamıyor. Davetkar bakışlar içinizde bir hoşluk yaratsa da, görmezden geliyorsunuz. Gönül işlerine tövbe etmiş gibisiniz.

İş:

Değişik planlarınızın hayatta karşılık bulup bulamayacağından kuşkulu gibisiniz. Bugünlerde iş yaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya vermiş görünüyorsunuz.

Para:

Arkanızı sağlamda hissedebileceğiniz bir tasarrufunuz yok ve de zor kazanıyorsunuz. Buna rağmen kolay harcıyorsunuz. Bu yüzden de genel olarak bir para sorunu içindesiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Fazlasıyla uyarıldığınız bir konuda inatçılık ediyor ve burnunuzun dikine gidiyorsunuz. Bu tavrınızdan bir an önce vazgeçmeniz gerekiyor.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İçinizden geçen pek çok sesi susturmaya çalışacağınız, belli taleplerde bulunmak veya direktifler vermek yolundaki arzunuzla zorlukla başa çıkabileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Uranüs ve Pluto ile oluşturduğu olumsuz açılar, öfkeyi, saldırganlığı, gereğinden fazla cesareti ve gerilimi arttırabilir. Bizim kontrolümüz dışında gelişen olaylar ya da kontrolünü kaybetmiş ve saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler söz konusu olabilir veya bazı gerçekler açığa çıkabilir. Rekabetçi durumlar veya mücadele gerektiren ortamlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca, havayla bağlantılı aksilikler, yangın, patlama, kundaklama, şiddet, gaz sıkışması, elektrik elektronikle bağlantılı konular, saldırganlık, doğayla ilgili felaketler, asi gruplar v.b başlıklı olaylar dünya genelinde sıklıkla ön plana çıkabilir. Bu açılar belirginleştiğinde, riskli hareketlerden, ani tepkilerden, ani hareketlerden, riskli kişilerden, tartışmalardan, tehlikeli yerlerden uzak durmakta ve ufak tefek veya acele hareketlere bağlı sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almakta fayda vardır. Bu etki, en yakın zaman dilimi olarak Pazar günü daha fazla kendini hissettirebilir. Neyse ki, Balık burcunda olduğumuz bir aydayız ve ne olursa olsun bu etkiler daha düşük fazda kendini gösterecektir. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Duygularınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi yıpranmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Ani sinirsel patlamalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir günde olabilirsiniz. Karşılıklı anlaşmalara özen göstermelisiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sabit düşünceler içinde hareket etmediğiniz zaman, çok daha başarılı oluyorsunuz. Bugün özünüze dönerek, bazı hatalarınız konusunda yeniden olayları irdelemeli ve yeni durumunuzu gözden geçirmelisiniz. Yaşadığınız aksilikler konusunda başkalarını suçlamaktan vazgeçmeli ve kendinizi bir günah keçisi olarak görmemelisiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Eşiniz bugün sizden verebileceğinizden fazlasını beklediğini ifade edecek. Onun yapması gereken işleri özellikle de ailevi konulardaki şeyleri üstlenmeniz söz konusu olabilir. Yapabileceğinizden fazlasına evet demeyin.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.