Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

12 March 2024 Boğa burcu yorumu

Değişik bir yaşam projesine eklenerek, renk katacağınızı düşünülüyor. Yakın bir arkadaşınızın hiç hazır olmadığınız bir konuda sizden yardım talebi olabilir. Bu birkaç günü bu çözümsüzlüğe çare arayarak geçirebilirsiniz. Yapay, hesaplı ilişkilerden uzak durmak istiyorsunuz. Bunun belli bir yalnızlığı olsa da, şikayetçi görünmüyorsunuz.

Aşk:

Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz.. İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı imajını, sonradan kolay silemeyebilirsiniz.

İş:

Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınız size geniş olanaklar sağlıyor. Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız, iş yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor.

Para:

Mütevazi yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Hareketli para olarak, geldiği gibi giden kazancınızdan başkası görülmüyor. Para konusundaki şanlılığınız yine de yadsınılamaz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sakıncalı bulduğunuz ilişkiyi engelleme çabanız geri tepebilir. Bu ilişkiyi bir süre daha izlemekle bir şey kaybetmiş olmayacaksınız.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Olaylara gereğinden fazla iyimser yaklaşmanız istediğiniz sonuçları almanızı zorlaştırabilir. Karşınızdaki kişilerin pozisyonları, yetkileri, yetenekleri ve yapabilecekleri konusunda gerçekçi olmanız gereken günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Belli konularda ilerleme sağlamak veya somut adımlar atmak istiyorsak sabah saatlerini tercih etmeliyiz. Her ne kadar biraz kasvetli, gergin veya baskı altında hissetsek bile, günün daha verimli kısmı bu saatler olacak. Öğle sonrası saatlerde Ay?ın konumu kararsızlıkları, belirsizlikleri veya dalgınlıkları ön plana getirebilir ve yanıltıcı durumlara ve kararlara açık olabiliriz. Ancak, günü doğru yorumlayabilmek için dünün etkilerini de mutlaka bilmekte fayda var(dünkü yazıyı okumanızı öneririm). Ay?ın Yay?da olması ve konumu, yurtdışı bağlantılı işlere, yabancılarla ilişkilere, eğitim, hukuk, inançlar ve felsefelerle bağlantılı başlıklara açık iki günde olduğumuza işaret ediyor. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Endişe duyduğunuz konular gün yüzüne çıkabilir. Bugün yabancılarla ilgili konular sizi krize sokabilir. Finansal konularınızla ilgilenirken daha dikkatli olmalısınız. Duygusal yönden bağlayıcı konular söz konusu olabilir. İşle ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde hata yapma riskiniz daha fazla olabilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Randevularınızı ertelememeli,elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz. Gece uykularınızı ihmal etmeyin.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bazı şeylerle yüzleşmekte zorlanıyorsunuz. Her şeyi kendi kendime halledeyim diyorsunuz. Ancak mutluluğu paylaşıyorsanız sıkıntılı durumları da paylaşmalısınız. Bırakın da insanlar size el versin.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.