Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

14 March 2024 Boğa burcu yorumu

Güne çok iyimser başlamak için nedenleriniz var. Yapıcı ve iyimser havanız akşam saatlerinde bozulabilir, ama ev ortamında huzur bulmakta gecikmeyeceksiniz. Üstü örtülmüş, üzerine çok konuşulmamış ve geride kalmış bir sorun bugün gündeme gelebilir. Sizin kendinizi az da sorumlu gördüğünüz bir konu olması sizi etkileyebilir.

Aşk:

Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız.

İş:

Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden geliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Para:

Bugün yapacağınız beklemediğiniz bir harcama sizi zor durumda bırakabilir. Dostlarınız ya da aileniz size yardımda bulunabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün, tahammülsüz yanınızı kışkırtan bir tartışma yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var. Bu sayede kalan zamanınızı yaratıcı fikirlerinizi daha iyi kullanabileceğiniz alanlara kaydırabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür Balık burcuna geçiyor. Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir. İmajinasyon yeteneğimizin ve rüyalarımızın artabileceği, yaratıcılığımızın yüksek olacağı, ama dalgınlığa ve kararsızlığa karşı tedbirli olmamız gereken bir süreç başlıyor. Gün itibariyle ise, hareketliyiz, sonuç elde etmek istiyoruz. İşlerimizi maksimumum kapasite kullanarak halletme çabasında olabiliriz. Sadece öğle sonrası saatlerde küçük bir duygusal gerilim (belki?) yaşanabilir. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde size kriz çıkarabilirler. İş hayatınızda dikkatiniz dağınık olabilir. Mücadele gereken konulara karşı daha özverili davranmanız gerekebilir. Başarı için daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız huzursuzluk, bazı olumsuzlukları da beraberinde getiriyor ve zor anlar yaşamanıza neden oluyor. İletişim konusunda yanlış anlaşılmalar küçük kayıpları da beraberinde getirebilir. Güçlü dostlarınızın vereceği destek bir takım yeni olumları sağlarken, olayları pozitif yönde ele almalısınız.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bazı şeylerle yüzleşmekte zorlanıyorsunuz. Her şeyi kendi kendime halledeyim diyorsunuz. Ancak mutluluğu paylaşıyorsanız sıkıntılı durumları da paylaşmalısınız. Bırakın da insanlar size el versin.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.