Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

15 March 2024 Boğa burcu yorumu

Çok fazla hoşgörülü davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Siz de bunun farkında olmanıza karşın onu üzmemek için taviz veriyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırmak için küçük bir projeniz var. Aileniz buna çok memnun olacak. Önem verdiğiniz bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir.

Aşk:

Seviyor, seviliyorsunuz ve gerisiyle ilgilenmiyorsunuz. Çevrenizdekiler dikkatinizi oraya çekmek isteseler de Onun geçmişte yaşadıklarının sizin için hiç bir önemi yok.

İş:

Bazen kendinizi yel değirmenlerine karşı savaşan Don Kişot gibi hissediyorsunuz. Haksızlıklara karşı mücadelede kendinizi hep yalnız buluveriyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızı kaypak buluyor ve bunu çekinmeden dile getiriyorsunuz.

Para:

Hayalini kurduğunuz büyük bir özel eşyaya nihayet kavuşuyorsunuz. Bir süre taksit ödemek zorunda kalmanız bütçenizi sarsmayacak. Çünkü uygun koşulları çoktan yarattınız bile.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Dünyadaki adaleti sağlamak tek başınıza sizin göreviniz değil. Yalnız kaldıkça ödeyecek bedeliniz büyük olabilir.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Her zaman yüzünü gösteren bir konu tekrarlanabilir. Stresi doğru yönetmeli ve bu sefer ortaya çıkan olayı tümüyle ve tamamen sona erdirmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gününüzü daha iyi geçirmek için hareketsiz kalmamalısınız. Bugün başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor ve canınız sıkılıyor. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket ederek, yaratıcılığınızı engelleyebilirsiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bilmediğiniz ortamlarda, tanımadığınız kişilerle bir aradayken, risk alacağınız hamleler ve sözlü girişimlerde bulunmamaya çalışın bugün. Yollar, yolculuklar konusu da her zamankinden daha çok stres unsuru taşıyor olacak.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.