Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

16 March 2024 Boğa burcu yorumu

Bugünlerde sizin biraz daha cesarete ihtiyacınız var. Bir atılımın eşiğindesiniz ve bunun için destek bekliyorsunuz. Destek bulamadığınızı düşünüp ertelemeyi tercih ediyorsunuz. Oysa desteğe ihtiyacınız yok sizin. Tek başınıza başarabilirsiniz. Akşam doğru bu konuyla ilgili bir görüşme yapabilirsiniz. Bu görüşme sizin cesaretinizi arttırabilir.

Aşk:

Bir arkadaşınızın sevgilinizle ilişkisinden hiç hoşlanmıyorsunuz. İkisinin gereksiz bir yakınlık içinde olduğunu düşünüp canınızı sıkıyorsunuz. Onu kıskanıyorsunuz denilebilir. Ortada sandığınız gibi bir durum yok.

İş:

Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız ve kişisel yetenekleriniz iş yaşamında önünüzü açıyor. Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok.

Para:

Parasal konularda şanslı bir döneme girmek üzeresiniz. Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olursanız tüm maddi sıkıntılarınızdan kurtulabileceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aşk yaşamınızdaki problemi çözmek için çaba harcamalısınız. Konuşarak ne kadar yersiz kuruntu yaptığınızı anlamak sizi mutlu edecek

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İniş çıkışlı tavırları olan kişiler ve atmosfer nedeniyle tepkilerini önceden hesaplayamadığınız kişilerle önemli konuları tartışmaktan kaçınmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ciddi konuşmaların yapılabileceği, önemli anlaşmaların şekillenmesi için kafa yorulabilecek bir haftaya giriyoruz. Zihnimizi ciddi konulara yoğunlaştırmamız gerekebilir. Merkür ve Satürn arasında oluşan olumsuz açı, önümüzdeki bir hafta boyunca iletişim problemlerine, ifade zorluklarına veya ikili ilişkilerde birbirimizi yanlış anlamamıza neden olabilir. İletişim kurmakta zorlanabilir, gereksiz endişelere kapılabiliriz. Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir. Bu süreçte, doğru anlaşıldığımızdan emin olmadan belli diyalogları sonlandırmamamız yararımıza olur. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecekle ilgili beklentilerinizde daha fazla risk almaya yatkın olabilirsiniz. Kendinizi yarattığınız şeylerle ifade etmek isteyeceksiniz. Çocuklarla birlikte vakit geçirmek size keyif verecektir. Öğle saatlerinde olaylara zihinsel yaklaşabilirsiniz. Akşama doğru olayları daha rahat kontrol edebileceğiniz zamanlar olacaktır.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Bugün, yeni tanışacağınız kişilerin farklı tasarımları olacak. Mükemmel bir tekniğiniz var. Yaşama geçirme konusunda zorluk çekmeyeceğinizi bilmenize rağmen, motivasyon konusunda yakın çevre desteğine ihtiyacınız olabilir.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün toplulukların olduğu yerlerde kendinizi ifade etmekle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Dost sohbetlerinin yerine eğer işinize odaklanıp sunmayı değil de üretmeyi hedeflerseniz bu tarz sorunlardan da korunmuş olacaksınız.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.