Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

18 March 2024 Boğa burcu yorumu

Hafta sonuna dair hoş planlarınız var. Yeni başlattığınız bir tamirat işinin engel olmasını istemiyorsunuz. Bu yüzden işi yakından tanıdığınız birilerine devretmeyi düşünebilirsiniz. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu böyle telafi etmeye çalışacaksınız.

Aşk:

Aşk yaşamınızda şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu yüzden de yaşadığınız huzurun arkasında bir problem arıyorsunuz. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok.

İş:

Akşam üzerine doğru işle ilişkinizi koparabilirsiniz. Çoktan tatil havasına girdiniz bile. Kendinize ve iş arkadaşlarınıza güvendiğiniz için gelecek haftanın ne kadar yoğun geçebileceğini düşünmüyorsunuz bile.

Para:

Bugün para harcamak konusunda kararlısınız. Sizin dışarıda program yapma isteğinize dostlarınız ekonomik nedenlerle karşı çıkabilirler.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı konularda çok iyimser bazı konularda kötümsersiniz. İki duyguyu da zaman zaman abarttığınızı fark etmelisiniz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda ilerleme şansınız oldukça yüksek olmasına rağmen, bir çitanın beneklerini çamaşır suyuyla çıkartmayı hayal etmek de doğru olmaz tabii. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ticari konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. İletişimin yoğun olduğu anlarda, sakin olmaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi de etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulara önem vermemelisiniz. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi gevşemiş hissedebilirsiniz. Duygularınızı daha kolay ifade edeceğiniz zamanlar olabilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güçlü mantığınız sayesinde bir çok paylaşımın ortasında olacak ve sizden beklenen performansı sağlayacaksınız. Bugün çevrenize çok fazla açık davranmak istemeyebilirsiniz. Gizli düşünceler içinde olmanız, farklı yoruma neden olabilir, aldırmamalısınız. Sizin için farklı olan her şey önem kazanıyor ve olayların seyri değişiyor.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Kırmak istemeyeceğiniz bir arkadaşınız bugün sizden vermeyi çok tercih etmeyeceğiniz nitelikte bir destek isteyecek. Eğer sonradan aranızdaki ilişkinin zarar göreceğine inanıyorsanız tolere edeceğiniz kadarını vermelisiniz.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.