Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

21 March 2024 Boğa burcu yorumu

Bugün ektiklerinizi biçebileceğiniz bir gün. Bu anlamda genellikle hayal kırıklığı yaşamanıza karşın, bu defa dostluğunuz ve vefalılığınızın karşılığını göreceksiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuz sizi arayabilir ve çözmekte zorlandığınız bir problemi çözmenizde imdadınıza yetişebilir. Size ulaşan bütün mesajları değerlendirmenizde yarar var.

Aşk:

Sevginizi belli etmekten hiç kaçınmıyorsunuz. Zaman zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün yine böyle hissedebilirsiniz. Yine de sevginizi esirgemeyeceğiniz bir gün.

İş:

İşinizdeki son gelişmeler sizi olduğu kadar çevrenizdekileri de sevindiriyor. Bugün her şeye rağmen kendinizi iyi hissedecek ve verimli bir gün geçireceksiniz.

Para:

İki yakanız bir araya gelmiyor. Bir açığı kapatırken, başka bir yerden yeni bir açık veriyorsunuz, ama bugün iyi bir haber alabilirsiniz. Geçici bir çözüm sizi rahatlatacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugünü yeterince değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

(+/- 1 ay)İçerisinde, Balık burcunda meydana gelen Güneş tutulması nedeniyle evinizi, ailenizi veya akrabalarınızı ilgilendiren konularda ufak tefek rahatsız edici olaylar yaşanabilir. Bu tarihler civarında, ani tepkiler vermekten kaçınmak yararlı olacaktır. Tutulma, arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda bitiş ve başlangıçları da gündeme taşıyabilir. Ancak, bu tarihlerde sesinizi duyurmanız zor olmayacaktır. Yeni çevrelere girebilirsiniz veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Balık burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ve yeni ay, ucu açık kalmış konuların tamamlanmasını gerektirebilir, bitirilmesi gereken işleri hatırlatabilir ve yeni başlangıçlar yapılması için önümüzü açabilir. Özellikle yardımlaşma veya yardım kuruluşlarıyla birlikte hareket etme türünde başlıklarda ya da spritüel konularda belli girişimlerde bulunabileceğimiz, fedakarlık yapmaktan ve başkalarının yaralarına merhem olmaktan mutluluk duyacağımız bir süreçteyiz. Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir. Bugün burç yorumlarınızda tutulmanın burcunuza etkisini ele aldım. (+/ - 1 AY) yazmasının nedeni, etkilerin bir ay önce kendini hissettirmesi veya bir ay daha hissettirme ihtimali olması olasılığıdır. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gün ortasında maddi kaynaklarla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. İşle ilgili alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde duyularınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Fikirlerinizi değiştirmek istemediğiniz için, çevresel çatışmalardan uzak kalamıyorsunuz. Bugün içsel enerjinizden kaynaklanan bir yenilenme söz konusu. Yeteneklerinizi geliştirerek daha yaratıcı olduğunuz konularda kendinizi ispat etmek istemeniz, baskın duyguları da beraberinde getiriyor.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.