Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

23 March 2024 Boğa burcu yorumu

Bugünlerde bir ahbap ilişkinizle ortak bir işiniz olacak. Onunla birlikte büyük bir alışveriş yapabilirsiniz. Yakın bir dostunuzun kişisel sorunlarında onu suçlu bulmanız, sorunlarına kayıtsız kalmanıza neden oluyor. Bu konuda daha anlayışlı bir tavır sergilemeniz gerekebilir. Çok anlam yüklediğiniz bazı ilişkiler sonradan probleminiz haline gelebiliyor.

Aşk:

Sevimliliği size yeterli gelmiyor. Onu daha yakından tanıma sürecine gireceksiniz. Ama geri dönüşü zor bir yola girdiğinizin farkındasınız. Bu kadar az veriyle bunca etkilenmiş olmanız, sizde yeniden kaderciliği geliştirebilir.

İş:

Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir. Bu konuda, kararım karar türü bir mantık izlemeniz, sizi desteksiz bırakacak. Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi.

Para:

Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebiliyorsunuz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok övülen duyarlılığınız bu sıralar zaafa uğramış gibi. Gözden kaçırdığınız bazı sorumluluklarınız, yakın çevrenizi şaşırtabilir

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Uzun zamandır beklediğiniz bir proje, iş ya da randevu gündeme gelmek üzere. Dolayısıyla, olumsuzluklara odaklanmak yerine, iyileştirilmesi gereken yerlere daha fazla eğilmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılığa(çok harcamak, çok abartmak, çok yemek, çok hız yapmak, kibirlenmek v.b) kaçmamakta fayda var. Güneş tutulmasının yenileyici, günün destekleyici enerjisinden faydalanıp kendime bir instagram hesabı açtım. Nasıl kullanacağımı tam olarak bilmiyorum henüz, ama kolay gibi görünüyor. İsmim daha önce alındığı için, ismimin altını çizmek zorunda kaldım instagram/ niobe _aslı_ temel adresindeyim. Günün yapıcı ve uzun vadeli işleri destekleyen etkisini ben, sizinle bu yeni sayfamı paylaşarak değerlendirdim. Sizde bugünü 17.30 a kadar bu tür işleriniz için değerlendirebilirsiniz. Zira, akşam saatlerinde biraz daha fazla tembelleşebiliriz.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Olumlu adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. İmaj değişikliği yapmak size iyi gelebilir. Sabah saatlerinde ilgilendiğiniz konularda abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda keyif aldığınız şeylere para harcamaktan çekinmeyeceksiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ayburcunuzda ilerliyor vekişisel yönlerinizietkiliyor. İdealleriniz ve hırslarınız ön planda olacak. Acele kararlar verebilir ve mesleğinizle ilgili hatalara düşebilirsiniz.Bugün, dengeli düşünmeye ihtiyacınız var. Mesleki alanlarınızda başarınızı hızlandırmak ve gücünüzü ispat etme savaşı içindesiniz fakat biraz beklemeyi yeğlemelisiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün sizin için doğru rehberliği yapacak bir yabancı ile yolunuz kesişebilir. Bir sosyal ortamda bir araya geldiğiniz insanlara ve söylediklerine dikkat edin. Sizinle ilgisiz gibi görünen bir söz size de yol gösterici olabilir.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.