Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

25 March 2024 Boğa burcu yorumu

Özel zevklerinizi ön planda tutmaya çalışacağınız bir dönem. Aşırılıklara karşı tepkiler alabilirsiniz. Sınırlanmışlık duygunuzu yenebilmeniz, taviz olarak değerlendirdiğiniz bazı bedeller ödemenizi gerektiriyor. İlişkiler açısından daha sağlıklı bir sürece gireceksiniz. Beklemediğiniz yakınlaşmalar size kısmi pişmanlıklar da içeren duygusallıklar yaşatabilir.

Aşk:

Bu akşam size bir sürpriz yapabilir. Onunla sürdürdüğünüz uyum, kararsızlık çektiğiniz bazı konuları kafanızda netleştirecek. Yaşadığınız heyecan uzun ömürlü gibi gözüküyor.

İş:

Bugünlerde karşılaşacağınız yeni fırsatlarda, yeni bir gözle değerlendirmeler yapmanız yararlı olabilir. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, yararsız gibi görmeniz sizi yanılgılara götürebilir.

Para:

Para durumunuzdaki düzelmeler, bu sıralar iyice belirginleşecek. İyi duygularla, güzel niyetler besliyorsunuz. Ama yakın zamanda bunların amacına ulaşması güç görünüyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bazı duyumlarınızın temelsiz, birtakım duygusal yaklaşımlara dayandığını göreceksiniz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı seçimler yapmak için uygun bir gün olabilir. Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz. Kiminle, nasıl ve ne zaman ilerleyeceğiniz ise ayrı bir konu olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır. Kişisel yetenekleriniz sizi daha iyi yerlere taşıyabilir. Sizde daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda koşullar hızlanabilir. İşlerinizi yetiştirmek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Venüs sayesinde özgürlüğünüzü en iyi şekilde yaşayan bir kişi olarak, yaşantınızla ilgili yeni bir arayış içine girmiş bulunuyorsunuz. Ele aldığınız konularda çabuk tatmin sağladığınız için, yenilikler konusunda aceleci tavırlar sergiliyorsunuz. Bugün seyahat planları içinde olabilir ve uyum sağlayacağınız dostlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Hiç desteklenmediğinizi düşündüğünüz konularda aslında etrafınıza bakmayı bilmiyor olabilirsiniz. Sunulan fırsatlar, gayrete teşvik eden söylemler, kullanımınıza açılmış imkanlar siz görmediğiniz takdirde heba oluyor.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.