Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

26 March 2024 Boğa burcu yorumu

Bugünlerde, biraz problemli biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken, bu ortamı kendinizin yarattığını anlayabilmeniz gerekiyor. Kısa vadede yoluna koymayı hedeflediğiniz bazı sıkıntılı uğraşlar, biraz daha zamana ihtiyaç gerektirebilir. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz.

Aşk:

Kararlarda ilk kişi olma eğilimi içindesiniz. Bu konuda ortak davranışlar, muhtemel gelişmeleri olumlulaştırabilir. Sağlam temellere oturtmaya çalıştığınız ilişkiniz, yeni gelişmelere açık.

İş:

İş bağlantılarındaki bazı aksaklıkları yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Son zamanlarda hatalı öngörülerle bir yetersizlik duygusu içine giriyorsunuz. Buna izin vermemelisiniz.

Para:

Bugün para tartışmalarından uzak kalmaya çalışmalısınız. Masrafları kontrol altında tutma çabalarınızda geri adımlarınız olabilir. Paranın denetiminde fazlasıyla yetkinsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Size şu sıralar çok çekici gelen bir şey, bütçenizi ummadığınız ölçülerde sarsabilir.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda hızlı değişiklikler yapmanızı gerektirebilecek bir fırsat ya da olanak yüzünü gösterebilir. Bu tür bir durumda olaya ne kadar hazır olduğunuzu göstermenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde sert diyaloglar ya da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, sözlerimize dikkat etmemiz lazım. Mars ve Ay arasında oluşan olumlu açı, öğle saatlerini daha verimli kullanabileceğimize ve doğru iletişim kurabileceğimize işaret ediyor. 15.00 sonrası saatlerde ise, kararsızlıklar, belirsizlikler veya dalgınlıklar ön plana çıkabilir. Dolayısıyla, önemli konulardaki görüşmeleri öğle saatlerine almakta fayda var. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler olabilir. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak çoğu işin üstesinden gelebilirsiniz. Akşama doğru uğraştığınız işlerde dağılmalar yaşanabilir. İşlerinizi ihmal etmeyin. Yaşadığınız olaylara karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. İkili ilişkilerinizde bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız. Bu şekilde fevri davranışlarınızla, ilişkinizi zorlayabilirsiniz.. Çocuklarınızın bir takım sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.Onların duygusal anlamda motive etmelisiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Para ve harcamalar konusunda kalıcı kararlar vermeye uygun bir gün değil. Bu konu hep gündeminizde belki ama gündemden düşsün artık diye, değerlendirme yapmak konusunu aceleye getirmeyin. Objektif bakamayabilirsiniz.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.