Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

27 March 2024 Boğa burcu yorumu

Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz tüm sosyal tatminlerinizi karşılayabiliyor. Ama bu yoğunluk birtakım zaaflı kişilikleri sizden gizleyebiliyor. Dostluk adına üstlendiğiniz yükümlülüklerin bir kısmını, yoğun sevgi ortamınızdan arınarak değerlendirmeniz yararlı olacak. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, bunu fark etmelisiniz.

Aşk:

Bir gün, bir yerde hayatınızın aşkıyla karşılaşabileceğinize dair inancınızın, sizi duygusal bir tembelliğe sevk ettiğini göremiyorsunuz. Rastlantılar kadar çaba da önemli.

İş:

Ruh haliniz tatil sonrası çalışmaya pek uygun değil. İşlerin pek yoğun olmaması durumunuzu biraz kolaylaştıracak.Çalışkan ve becerikli olmanız, sistemli olmayışınız nedeniyle hakkettiği randımanı alamıyor.

Para:

İçinizden geçen özlemlerle para durumunuz arasında büyük fark var. Yeni, daha mütevazi bir yaşam tarzı belirleyip kendinizi buna alıştırmanız yararlı olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizde olup bitenlerle biraz daha yakından ilgilenmeniz gerekiyor Yakın akraba ilişkilerinizdeki son gelişmeler, sizi herkes kadar ilgilendiriyor.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda ısrar etme eğilimindeyseniz, karşı tarafın da bir o kadar inatçı davranacağını ve kendi görüş ya da duruşunda ısrarcı olacağını bilerek hareket etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde hassasiyet yüksek. Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Belli konularda ısrarcı veya inatçı olmaktan kaçınmakta, daha esnek ve uyumlu olmaya çalışmakta fayda var. Önemli görüşmeleri veya konuşmaları öğle sonrası saatlere ertelemek daha sağlıklı olabilir. Zira, öğle sonrası saatlerde birbirimizi anlamamız, empati yapmamız ve manevi ya da yardımlaşma duygularımızın artması olasılığı yüksek. Akşam saatlerinde ise, romantik planlar, duygu paylaşımları, sevdiğimiz kişilerle ilişkilerimiz, sosyal hayatımız açısından olumlu saatlerde olacağız. Harcamalarımız artıyor, eğlenmek veya hoşlandığımız şeyleri yapmak adına abartabileceğimiz ya da aşırılıklara açık bir hafta sonuna ilerliyoruz. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hareketli bir gündesiniz. İş hayatınızda yazışma ve konuşmanın yoğun olduğu zamanlar var. Uğraştığınız işlere yön kazandırabilir, sağlam olması için uğraş verebilirsiniz. İlerleyen saatlerde hayallere kapılmanız olası. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çevresel değişimlere kendinizi hazır hissetmeniz, ve olaylara yumuşak bir mantık getirmeniz sayesinde bir çok engeli kolayca aşacaksınız. Ay , çevre koşullarınızı belirlerken, kişisel yaratıcılığınızı kullanmanız konusunda size motivasyon sağlayacak. Bugün kısa bir tatil yaparak enerjinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize fırsat yaratmalısınız.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Erken saatlerde söylenen bir söz güne negatif bir enerjiyle başlamanıza sebep olabilir. Ancak asıl negatiflik bu sözü ilerleyen ortamlara ve saatlere taşırsanız yaşanacak. Hoşgörüp niyete bakmak, geride bırakabilmek önemli.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.