Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

28 March 2024 Boğa burcu yorumu

Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

Aşk:

Tarafların tümüyle birbirlerine odaklandıkları davranışların, ilişkinin belli bir sürecine ait olduğunu kabullenmeniz gerekiyor. Partnerinizin duygularından yeterince emin olabilmeniz için, karşı tarafın yapabileceği başka bir şey yok.

İş:

Birtakım barışçı sinyaller, bugün genel bir memnuniyete neden olacak. Epeyce bir zamandır kafanızı kurcalayan bir belirsizlik, günün ilerleyen saatlerinde netlik kazanabilir.

Para:

Geçmişte yapılan hatalı tercihler, şimdilerde yaşadığınız pişmanlıklara denk düşecek boyutlarda değil. Belli bir zaman içerisinde rahatlatıcı toparlanmalar olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Belli bir özen içinde düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz. Israrlı suskunluğunuz, yanlış değerlendirmelere neden oluyor.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Normal şartlar altında devam eden çalışmalarınızın ya da planlarınızın dışına çıkmanız gerekse dahi, daha fazla kazandırabileceğini ya da size daha çok yararı dokunabileceğini düşündüğünüz yaratıcı fikirleriniz varsa üzerinde durmamanız yazık olur. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe?ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay?ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Başkalarının desteğinden ve arkadaşlıklardan yardım alabileceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrede hareketlilik ve sohbetler de mümkün.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygularınızı istediğiniz gibi kullanacağız bir gün. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. Seçimlerinizi doğru yapmanız konusunda çevrenizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığını yanlış kullandığınız zaman huzursuz ve mutsuz olabiliyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizde sıcak gelişmeler, sizi de sevindirecek.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Erken saatlerde söylenen bir söz güne negatif bir enerjiyle başlamanıza sebep olabilir. Ancak asıl negatiflik bu sözü ilerleyen ortamlara ve saatlere taşırsanız yaşanacak. Hoşgörüp niyete bakmak, geride bırakabilmek önemli.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.