Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

01 April 2024 Boğa burcu yorumu

İlgi alanlarınızın oldukça uzağındasınız. Ama bu konuda suçlu aramanız yararlı olmayacak. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Doğal yetenekleriniz var. Bunları hayatla buluşturma becerisini pek gösteremiyor, kendinizi gereği kadar pazarlayamıyorsunuz.

Aşk:

İlişkileri yarı aşk, yarı dostluk şeklinde sürdürme alışkanlığınız, gizli bazı endişelerin sonucu gibi. Aşk konularında pek güvenilmez bir imaj sergiliyorsunuz. Ama iradenizle kırgınlıkların önüne geçebiliyorsunuz.

İş:

Son günlerde sürdürülen tartışmalarda uzlaşma eğilimleri söz konusu. Çevrenizdekileri iyi motive ediyorsunuz. Daha problemsiz bağlantılar daha geniş ilişkileri gerektiriyor.

Para:

Şansınıza güvenmediğiniz birtakım para ilişkilerinizde, şansa dayanmadan da yapabileceğiniz şeyler olabilir. Paranın gücünü abartmıyor olsanız da onsuzluk korkularından kurtulmanız gerekiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugünlerde bazı kararlarınızın önünde uzun, uzun düşünmenizde yarar var.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli başlı problemlerle ya da karışıklıklarla başa çıkabilmek için politik ve sözü dinlenen kişilerden yardım almanız durumunda, sizin için neler yapabildiklerini görerek şaşırabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün itibariyle belirsizlikler, kararsızlıklar ya da yavaş ilerleyen işler nedeniyle biraz sıkılabiliriz. Bugün Mars Boğa burcuna geçiyor. Boğaya geçen Mars hayattan fiziksel arzularımızı arttırırken, kendimizi daha güvende hissetmek istememize de neden olabilir. Yavaş ilerlediğinde anlamlı olacak işlerle ilgilenmek için uygun dönemde olacağız, ama hız arıyorsak, hata yapmaya açığız, unutmayın! 12 Mayıs?a kadar bu burçta kalacak olan Mars nedeniyle, bu tarihe kadar ülkemiz açısından (özellikle yönetici pozisyondaki kişiler veya tarım ya da toprakla ilgili konular düşünüldüğünde)da zorlayıcı olaylar gündeme gelebilir. Boğa burları hayatlarına çeki düzen verme veya imajlarını yenileme fırsatı bulabilirler bu süreçte. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ailevi konularla ilgili yeni planlar yapmanız gereken olaylar yaşanabilir. Babanıza ait konular gündeminizi etkileyeceği zamanlar var. Güven arayışına girebilirsiniz. Ani tepkilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün masraflarınızda artış olabilir. Akşam saatlerinde parasal konular daha fazla önem kazanabilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ruhsal anlamada değişim içindesiniz. Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Yapacağınız işlere hiç kimseyi karıştırmamaya çalışmalısınız. Konuya daha hakim olabileceksiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Endişeleri büyütmemeniz gereken günlerdesiniz. Eğer bu durum sizin güven ihtiyacınızı yükseltirse yapmanız gereken hamleler gecikecektir. Halbuki bireysel atılımlar artık hız kazanmalı. Cesaret ve girişim zamanına giriyorsunuz.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.