Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

02 April 2024 Boğa burcu yorumu

Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir. Bazı hazırlıklar içindesiniz. Bunun oluşturduğu heyecanı gerginliğe dönüştüren endişeler barındırıyorsunuz. Bu hazırlıkların arkasındaki değişime göstermeniz gereken uyumla ilgili kaygılarınız var. Bugün kaygınızı azaltacak hareketlenmeler söz konusu.

Aşk:

Bazı ilişkilerde zor unutacağınız saatler geçirmiş olmanız, mutlaka aranacağınız anlamına gelmeyebilir. Unutulmaz bir akşam daha geçirme isteğinizi, takıntıya dönüştürmemelisiniz.

İş:

Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Para:

Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir. Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Bu sıkışıklığın çözümü için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeniz biraz yanılgı gibi.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Zaman zaman dağınık ve duygusal biri olduğunuzu kabullenmelisiniz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir. Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Satürn Merkür ve Jüpiter Güneş arasında oluşan olumlu açılar kalıcı işlere başlamak önemsediğimiz konularda önemli kişilerle görüşmek açısından farklı olanaklara açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Faydalı randevular, destekleyici kişiler, anlaşmalar ve fikir alışverişleri yoğun gün. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın... Not: Elektrik kesintisi nedeniyle uzun yazamadım bugünün yorumları adresinde uzun uzun bulunabilir

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işleri tercih edeceğiniz bir gündesiniz. Risk almak daha kolaylaşabilir. Zevk aldığınız konular da harcamalar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili fikirler geliştireceğiniz zamanlar var. Bu konuda ilerlemek için, güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda gün içinde yorucu koşullar oluşabilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Hırslı yönlerinizin ön plana çıkarmak istemenize rağmen, sanki bazı konularda isteksizlik içindesiniz. Bugün, bulunduğunuz koşulların sizi engellemesine izin vermeyecek, çalışma koşullarınızı yaratmalısınız. Merkür kişisel ve karşılıklı ilişkilerinizi aktif bir şekilde etkiliyor Şartlarınızı daha da zorlaştırmamalısınız.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Anne-babalar çocuğunuzla ilişkilerinize dikkat. Onun sizin gibi düşünmesi, aynı şeyleri kabul etmesi gerekmiyor. Bu konuda ısrar ederseniz aranızdaki diyalog bozulacak. Gösterdiğinizin içinden kendi doğrularını seçsin.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.