Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

03 April 2024 Boğa burcu yorumu

Bu sıralar tıkandığını düşündüğünüz bir konuda, içinizden geldiği şekilde bir tutum izlemeniz çözümü kolaylaştıracak. Dış etkilenmeler sizi yanlış yönlendirebilir. Son zamanlarda yaşama dair ilginç düşünceleriniz dikkat çekiyor. Sürpriz kararlar ve alışılmadık tavırlarla, bu ilgiyi daha da ileri boyutlara taşımaya elverişli bir dönemdesiniz.

Aşk:

Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Doğallığınıza güvenebilirsiniz. Bazı tavırlarla ilişkiyi yokuşa sürmek sizi iyi sonuçlara götürmeyebilir.

İş:

Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor. Mesleki yeterliliğinizle ilgili gözden kaçırdığınız şeyler var. Elinizdeki işin boyutu sizi çok zorluyor. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak, rahat olmalısınız.

Para:

Zaaflı harcamalarınızın sonradan üzüntüsünü yaşıyorsunuz. Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonra daha ciddiye almalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çekingenlik gösterdiğiniz konularda, farkında olmadan, potansiyel kayıplarınızın altına imza atıyorsunuz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var. Gözlemlerinizden ve bulgularınızdan elde ettiklerinizi isteklerinize ulaşmak için kullanabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında ortaklıklar, ekip çalışmaları, ticaret başlıklı işler bakımından olumlu bir günde olmamıza rağmen, yarın meydana gelecek ay tutulması nedeniyle gerginlik hissedilebilir ya da tutulmanın etkileri birkaç gündür olduğu gibi bugün de kendini gösterebilir. Dolayısıyla, burçlarınızı ele alırken bugünden daha çok hafta sonu esintisini hissettirmeye çalıştım. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. İş düzeninizi oturtmak için yeni fikirler ortaya koyacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde yolculuklar planlamak için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay yaratıcılığınızı arttırma konusunda size gereken desteği veriyor. Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızla iş yaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yapmanız gereken pek çok angarya gözünüzde büyüyecek. Ancak bekletmenin, bir başkası üstlendir diye beklemenin bir anlamı yok. Sizin almanız gereken sorumluluklar konusunda kimse sizin kadar hevesli ya da gayretli olmayacak.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.