Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

05 April 2024 Boğa burcu yorumu

Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya gereken alakayı göstermiyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi bir işlevsizlik içinde izlemenize neden oluyor. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek. Yakın zamanda olası bazı ziyaretler önemli konularda önemli çözümlemeler getirebilir.

Aşk:

Netlik, dinginlik içersindesiniz. Ama partnerinizin bazı ilginçliklerinizi benimsediği ya da razı olduğu konusunda sorular barındırıyorsunuz. Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşamanız ilişkinizi geliştirebilir.

İş:

Ortak türü beraberliğinizde birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir.

Para:

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İki kişinin sizinle ilgili bir beklentisi var. Konu biraz karmaşık, tavrınız önemli.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var. Gözlemlerinizden ve bulgularınızdan elde ettiklerinizi isteklerinize ulaşmak için kullanabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslında ortaklıklar, ekip çalışmaları, ticaret başlıklı işler bakımından olumlu bir günde olmamıza rağmen, yarın meydana gelecek ay tutulması nedeniyle gerginlik hissedilebilir ya da tutulmanın etkileri birkaç gündür olduğu gibi bugün de kendini gösterebilir. Dolayısıyla, burçlarınızı ele alırken bugünden daha çok hafta sonu esintisini hissettirmeye çalıştım. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Ay tutulması günlük işlere ve hizmet içeren durumlara işaret etmekte. Kimi zamana elde olmayan nedenler ortaya çıkabilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz. İlginç bir gün.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

İş ortamınızdaki gerginlikler sizi bazı kararların alınması aşamasına getirebilir. Katı tepkiler ve kestirip atmalar en çok size zarar yazacak. Olayın ortasında değilseniz bile uyum denge yaratan kişi rolünü üstlenebilirsiniz.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.