Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

13 April 2024 Boğa burcu yorumu

Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz. Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek.

Aşk:

Bugünleri, ilişkide son derece açık olma ve onarma anlamında çözümler üretme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş:

İş hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para:

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sabırlı olmaya görünürken, sabırsızlığınızı gizleyemiyorsunuz. Aceleci davrandığınız ilişkilerde belli bir zaman sonra problemler yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bulunduğunuz sektörde ya da ortamlarda siz farkınızda olmasanız da, sizin yararınıza çalışan kişiler söz konusu ve bu kişiler gayretlerinizi değerlendirme konusunda çok istekli. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay?ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs?a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Yeteneklerinizi daha iyi kullanabileceğiniz uğraşlar içine girebilirsiniz. Yeni insanlardan farklı şeyler öğrenmeye açıksınız.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Mars burcunuzda ilerlerken, enerjinizi kişisel isteklerinizle mükemmel birleştiriyor ve güçlü iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Bugün Merkür ve Ay, aktif yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Planladığınız işleri bir an önce yaşama geçirmek istiyorsanız, güçlü bir iş birliğine ihtiyacınız olacak. Bazı planlarınızı yaparken uzun vadeli düşünmelisiniz.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yapmak istediğiniz ve artık hızlıca hareket etmeniz gereken bir takım işler var. Ancak o doğru zamanı ve yoğun isteği bir türlü bulamıyorsunuz. Bir arkadaşınızın sizi öne doğru itmesi bu konuda teşvik olmanızı sağlayabilir.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.