Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

19 April 2024 Boğa burcu yorumu

Size çok yakın birinin kafasındaki soruları netleştirmeye çalışacaksınız. Onun bir kararsızlık, ardından da karamsarlık içine düşmesini istemiyorsunuz. Bugünlere yönelik bazı kararlarınızı geçmişte biraz yanlış aldığınızı fark edeceksiniz. Bunun farkına varmak sizi bugün biraz üzebilir. Bununla ilgili düştüğünüz çıkmazdan bir arkadaşınızın desteğiyle çıkabilirsiniz.

Aşk:

Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor. Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor.

İş:

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Çalışma koşullarınız oldukça ağır, yoğunluğunuz günden güne artabilir.

Para:

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Kimi olumlu gelişmeler sizi rahatlatmamalı. İş konularında temel meselelerde tıkanmalarınız olabilir.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz. Sakinliğinizi korumaya çalışmalı, grup çalışmalarına veya iş birliğine yatkınlığınızı göstermelisiniz.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonunda kendi duygularınızı ve sizi huzursuz edebilecek koşulları anlamaya gayret edin. Bazı elde olmayan anilikler yaşanabilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir takım korkularınızla başa çıkma adına fırsatlar çıkacak bugünlerde. Biraz daha cesaretli olmalısınız. Bazı atılımları siz yapmazsanız sizin adınıza kimse yapamaz. Bunun için aileden birinin vereceği destek sizi besleyecek.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.