Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

05 May 2024 Boğa burcu yorumu

Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz var, işle ilgili görünmüyor. Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz. Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor.

Aşk:

Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz. Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir.

İş:

İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz.

Para:

Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Uzun vadeli bir konu çözüm bekliyor olabilir. Ancak, sizin bu konuya eğilecek enerjiniz henüz yok ya da henüz hazır değilsiniz, ama sonuçta böyle bir sorunun varlığının ve müdahale edilmeden çözülmeyeceğinin farkındasınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her şeyin en fazlasını isteyebileceğimiz, egomuzun ve beklentilerimizin oldukça yüksek olabileceği, abartılara veya aşırılıklara açık bir gündeyiz. Maksadını aşan sözler, abartılı kıyafetler, aşırı yeme içme, hız yapma, fazla alışveriş ya da aşırı harcamalar bugün meydana gelen Güneş Jüpiter karesinin etkileri arasındadır. Beş gün için, kibirli davranışlardan ve özgüven fazlasının yaratabileceği çevreyi kırabilecek tavırlardan kaçınmakta fayda vardır. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı hazırlıklı olun. Öğleden sonraki zamanlarda yolculuklar ön plana çıkabilir. Kendinizi keşfetmek ve düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Finansal konularla ilgili kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı oluşabilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güneş Koç burcunda ilerlerken, iddialı yönlerimiz ortaya çıkıyor. Başlangıçlar için uygun bir ortam gibi görünmesine rağmen, Jüpiter'in geri hareketi yüzünden, aşk dahil hiçbir konuda yenilik yapılmaması gerekir. Süregelen işbirliğiniz varsa, ve bundan memnunsanız, sorun yok.. Aksi takdirde ilişkilerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. İlişkilerinizde haklı bile olsanız hiçbir konuda ısrar etmemelisiniz....

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün eşinizle olan ilişkinizde anlayışlı taraf olun. Kıskançlık temelli bir tartışma yaşanabilir. Karşılıklı inatlaşmalarla bir yere varma şansınız yok. Akıllarda soru işareti varsa huzur adına mutlaka cevaplarla buluşmalı.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.