Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

07 May 2024 Boğa burcu yorumu

Özel bir süreçtesiniz, doğru değerlendirmeler yapmanız gerekiyor. Dışardan yönlendirmelere kapalı olmalı ilgi duymamalısınız. İddialı davranışlar bugünlerde her zamankinden daha gerekli olabilir. Yeni gelişmeler, yeni fikirler yeni tasarımlara yöneltebilir. İkili ilişkilerinizde özel konularda görüş alışverişinden kaçınmamanız gerekiyor.

Aşk:

Ortak dostlardan yapıcı uyarılar gelebilir. Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir.

İş:

Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlük iş yolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz.

Para:

Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor. Çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Zamana yaydığınız bazı çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ortaya çıkartmak istediğiniz işler veya bazı hedefleriniz için gereken şeyler ne ise tek tek sıralamalı ve gerekli her şeye sahip olup olmadığınızı kontrol etmelisiniz. Bu kontrolleri yapmadan harekete geçmeniz durumunda istediğinizi almanız zor olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkabileceğimizden fazla görev ve sorumluluğa talip olabilir veya tutamayacağımız sözler verebiliriz. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, pazarlama ve ticaret başlıkları açısından olumlu bir gün, ama yanıltıcı etkilere dikkat etmeli. Enerjik, spiritüel, felsefik ve dini konularda çalışmalara da açığız. Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir. Kelimeleri doğru kullanmakta ve ilişki adabına göre davranmakta fayda var. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ortaklı para konuları gündeminizi oluşturabilir. Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Kriz yaratacak durumlardan kaçınmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlere yönelip kafanızı dağıtacağınız zamanlar olabilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Bugün, Ay'ın konumu olayları abartmanıza neden olabilir. Ailenizin bazı problemleri gündeme gelebilir.. Onların fikirleriyle uyum sağlamanız güçleşebilir. Yapmanız gereken tek şey, savunduğunuz konularda taviz vermemenizdir. Çevrenizden maddi destek alacaksınız.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün bonkörlüğünüz üzerinizde. Bu nedenle de bazı kayıp niteliğindeki şeylere müsaitsiniz. Mutlaka bir zarar yaşanması gerekmiyor. Ortak olmasını düşündüğünüz bir harcamanın içine kattığınız paranız eriyip gidebilir.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.