Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

08 May 2024 Boğa burcu yorumu

Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Bir görüşme isteği alabilirsiniz. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama ummayacağınız gelişmeler, bu görüşmeyi çok cazip hale getirecek. İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor.

Aşk:

Yeni kurduğunuz arkadaşlık, yeni kıskançlıkların nedeni olabilir. Bazı yakınlaşmaların kıskançlığı ne kadar hakkedeceği konusunda, bir fikir sahibi gibi görünmüyorsunuz.

İş:

Çok yakın bir zamanda sizi mutlu edecek bir iş görüşmeniz olabilir. İş konusunda inatlaştığınız birisiyle bugün, geçici de olsa bir barış imzalayacaksınız. Bu, işyerinizde birçok insanı rahatlatacak.

Para:

Uzun zamandır beklemede olduğunuz yüklü miktarda bir parayla ilgili haber alacaksınız. Bu durumu iyi değerlendirmeniz gerekecek. Sakıncalı bulduğunuz bir para ilişkisi var, bu ilişkiye girmek istemeyeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yakın çevrenizdeki birisine karşı aşırı ilginizin yanında, yarı kararsız bir uzaklaşma isteğiniz var. Tercihinizi ikinciden yana kullanmanız yararlı olacak.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Ortaya çıkartmak istediğiniz işler veya bazı hedefleriniz için gereken şeyler ne ise tek tek sıralamalı ve gerekli her şeye sahip olup olmadığınızı kontrol etmelisiniz. Bu kontrolleri yapmadan harekete geçmeniz durumunda istediğinizi almanız zor olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkabileceğimizden fazla görev ve sorumluluğa talip olabilir veya tutamayacağımız sözler verebiliriz. Yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, pazarlama ve ticaret başlıkları açısından olumlu bir gün, ama yanıltıcı etkilere dikkat etmeli. Enerjik, spiritüel, felsefik ve dini konularda çalışmalara da açığız. Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir. Kelimeleri doğru kullanmakta ve ilişki adabına göre davranmakta fayda var. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ortaklı para konuları gündeminizi oluşturabilir. Endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde kararsızlık yaşayabilirsiniz. Kriz yaratacak durumlardan kaçınmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlere yönelip kafanızı dağıtacağınız zamanlar olabilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Bugün, Ay'ın konumu olayları abartmanıza neden olabilir. Ailenizin bazı problemleri gündeme gelebilir.. Onların fikirleriyle uyum sağlamanız güçleşebilir. Yapmanız gereken tek şey, savunduğunuz konularda taviz vermemenizdir. Çevrenizden maddi destek alacaksınız.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün bonkörlüğünüz üzerinizde. Bu nedenle de bazı kayıp niteliğindeki şeylere müsaitsiniz. Mutlaka bir zarar yaşanması gerekmiyor. Ortak olmasını düşündüğünüz bir harcamanın içine kattığınız paranız eriyip gidebilir.

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.