Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

13 May 2024 Boğa burcu yorumu

Bu sıralar yeni ilişkilere dikkat! Zaman, zaman iletişimden kaynaklanan problemleriniz olabilir. Bu iletişimsizliği ilişkilerin başındaki zararsız aksamalar şeklinde ele alabilirseniz, bu başlangıçların bir kısmı kalıcı olabilir. Son zamanlardaki durgunluğunuzun sebep olduğu merakı, gidermeniz gerekiyor. Acele etmezseniz can sıkan sorularla karşılaşabilirsiniz.

Aşk:

Partnerinizin ailesiyle ilişkilerinizi geliştirmeniz, bir gereklilik olarak önünüzde duruyor. Çekingenlik, sizi çok iyi tanıyan partnerinize açıklayamayacağınız bir gerekçe.

İş:

Sağlam ilişkiler size güven veriyor. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde canlılık taşıyor. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var.

Para:

Harcamalara biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor. Bu yönelim, ilişkilerde de düzenlemeler yapacak. Gündemden çıkmayan bir para konusu, daha çok insanla, ama daha düzeyli devam edecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Sizi düşündüren bazı davranışlar, bilginiz dışında yeni bir ivme kazanabilir. Sağlık konularına biraz ağırlık vermeniz gerekecek.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bu hafta içerisinde, size söylenenleri yanlış anlayabilir veya eleştiriye ya da emir tarzı konuşmalara tahammül edemeyebilirsiniz. Otoritenizi kabul etmeyen kişilere iyi bir ders verme eğiliminiz artacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükselenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay?ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çaba içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kadın yöneticilerinizle ilgili konulara yönlenebilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz. Bugün detaylar önemli olacak.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.