Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

14 May 2024 Boğa burcu yorumu

Artık görüşmekten hoşlanmadığınız bir arkadaşınız bugün hiç umulmadık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ona olan duygularınızı belli etmekten kaçınmayacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınız, sizden ziyaret bekliyor. Sabah saatlerindeki durgun haliniz, öğleden sonra yerini bir hareketliliğe bırakacak. Ortak akşam programı önerileri alabilirsiniz.

Aşk:

Bugün ondan heyecan verici bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, eski defterleri çoktan kapatmış görünüyor.

İş:

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız. Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de, bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var.

Para:

Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam etmemelisiniz. Para konusunda aşırı iyimsersiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son günlerdeki karışık zihninizi toparlarsanız çevrenizdeki hoşlukları fark edebilirsiniz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı sırları paylaşmamanız paylaşmanızdan daha hayırlı sonuçlar doğurabilir. Başkaları hakkında bildiklerinizi paylaşmanız durumunda imajınıza zarar verebilirsiniz. Çok fazla görev veya sorumluluk alamamanızda veya kaldırabileceğinizden fazla yüke talip olmamanızda fayda var. Gerçekçi olmanız ve beklentilerinizde hayal kurmamanız durumunda daha faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde çok fazla fedakar davranabilirsiniz. Gizli kalan konulardan dolayı düşmanlarınız olabilir. Akışta kalmaya çalışın. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz konularda cesaretli davranabilirsiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelebilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Mars Ve Merkür maddi konularda size destek vermeye devam ediyor. Koşturarak bir çok kazanç kapınızı zorluyorsunuz. İmkansızı olur hale getirmek sizin yapınızda var. Bugün kendinizi bilinçaltınıza teslim edin ve bekleyin. Düşünerek bir çok şeyin çözümünü halledeceksiniz. Gözünüzden kaçan sorunlar tekrar karşınıza çıkabilir.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.