Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

16 May 2024 Boğa burcu yorumu

Bugünlerde etkileneceğiniz gelişmeler, kendinizi daha enerjik hissetmenizi sağlayacak. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz. Gelecek planlarınıza daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Deneyimli kişilerin uyarıları sizi birtakım hayalciliklerden uzaklaştırabilir. Hayalciliğiniz, olası başarılarınızın önünde engel gibi duruyor.

Aşk:

Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesindeki doğallığı kavrayabiliyorsunuz.

İş:

Yakında sevinçleriniz var. Bir arkadaşınızın iş alanı sizi çoktandır cezp ediyor. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Para:

Biraz da itelenmeyle sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtaracak. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Bu konularda yaşadığınız kırgınlık korkusu, sizi aşırı cömert davranışlara itiyor.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün alacağını bir öneriyi iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde maddi konularda daha dikkatli olmalısınız. Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir. Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Elimize bazı haberler veya bilgiler geçebilir. Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir. Normalde bizi motive edecek, zekileştirecek İkizler burcundaki Mars?ın sadece bir haftalık süre için (etkileri 3 gün önce başladı)Yay burcundaki Satürn le yapacağı olumsuz görünüm nedeniyle engellere, zorluklara, gerilimlere, fikir, ideoloji veya inanç farklılıklarına dayalı tartışmalara neden olabilir. Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır. Ufak tefek kazalara sakarlıklara karşı tedbirli olmakta, riskli yerlerden, riskli kişilerden uzak durmakta, yanıcı, kesici aletlerle ilişkileri en aza indirmekte veya bizi kavga ortamlarına çeken kişilerden ısrarla uzak kalmakta yarar vardır. Dişlere ve kemiklere dikkat etmelidir. Bu etkiyi en başta İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk günlerinde doğan dinleyicilerimiz ve yükselen burçları bu burçların ilk derecelerinde olanlar başta olmak üzere hepimiz farklı alanlarda ufak tefek hissedebiliriz. Aslında güzel günlerdeyiz, ama bu düşmanca tavırları tetikleyebilecek bu gezegen açılarını yazmasak da olmazdı. ?

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Hafta sonunda burcunuzda ilerleyen Ay kişisel önceliklerinize göre hareket edebileceğinizi anlatıyor. Annenize ya da eve ait işler de önemli olabilir.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi en iyi ne şekilde saptayabilme becerisine sahip olacaksınız. Koşullarınızı doğru bir şekilde yönlendirmelisiniz. Ciddi ve sabırlı bir çalışma içine gireceksiniz. İlginç aşk gelişmeler sizi bekliyor. Seyahatlere ve tatiller sürprizleri de beraberinde getirecek. Evli olanlar eşleriyle iletişimlerinde daha özenli olmaları gerekiyor. Bazı olaylar kafanızda netleşecek.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.