Boğa

Boğa burcu yorum arşivi

22 May 2024 Boğa burcu yorumu

Bir tanıdığınızın kişisel problemleriyle çok ilgilisiniz. İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir. Bir arkadaşınızla ilişkinizin olumsuzluk anlamında istenmeyen boyutlara taşınma ihtimali var. Karşılıklı çözümsüzlüğünüz kadar, bu ilişkiye yön vermek isteyenlerin de etkileri söz konusu.

Aşk:

İlişkiniz şu sıralar çevrenizdekilerin nazarına gelebilir. Bugün sizi ne kadar sevdiğini belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmamalısınız.

İş:

Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma, altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden olacak. Bazı iş birlikleriniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir.

Para:

Yaşadığınız ekonomik sıkıntılar artık geride kaldı. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz. Gelecek günlerde önemli bir ferahlama yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çok istekli birinin isteklerine karşı çıkmak için kırıcı davranmak durumunda kalabilirsiniz.

Boğa Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Eğer ne yapacağınızdan eminseniz ve yapacaklarınız listeli şekilde ortadaysa, maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda, iş birliklerinde veya işlerde karlı anlaşmalar söz konusu olabilir. Bu esnada koşullarınızı pazarlığa tabi tutmanız da gerekmiyor.

Boğa Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Bugün bitirmek istediğiniz ama yetişemediğiniz işleri tamamlamanız için uygun zamanlar bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak siz iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde manipülasyon ve baskı altında kalabilirsiniz.

Boğa Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Eski olayların yeniden gündem kazanacağı bir gün. Matematiksel olaylarda başarılı çalışmalar içinde olacaksınız. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve sizinle aynı düşünceye sahip kişilerle bir arada olmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişim söz konusu.

Boğa Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Boğa Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün yapmış olduğunuz planlarınızı tekrar kontrol etmeniz gerekebilir. Bugün ayrıca romantik bir gün ve bir ömür boyu bağlılık yeminleri vereceğiniz bir zaman. İlişkide sorunları olanlar ise önümüzdeki birkaç gün içinde hayatında değişiklikler yaşayacak.