Koç

Koç burcu yorum arşivi

03 March 2023 Koç burcu yorumu

Günlük yaşamınızda bugünlerde durgun ve verimsiz günler yaşıyorsunuz. İlginizi ailenize yönelttiniz. Onların sorunları yüzünden dış dünya ile bağlantınızı kopardınız. Bir an evvel eski enerji dolu halinize dönmelisiniz. Bu içine kapanık haliniz dostlarınız tarafından da fark edilmiş durumda. Sizin bu hallerinize bir çare bulmak , sizinle konuşmak istiyorlar.

Aşk:

Bugün kafanızın karışıklığı devam etse de partneriniz sayesinde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz ve günlük yaşamınızdan zevk almaya başlayacaksınız. Partnerinizin size olan desteği, ilgisi ona olan sevginizi günden güne arttırıyor.

İş:

İşinizle ilgili verimsiz ve ilgisiz bir hafta geçirdiniz. Streslerinizden kurtulup bir an evvel işinize dönmeli bu günlerin verimsizliğini telafi etmelisiniz. Bu verimsizliğiniz amirleriniz tarafından fark edilmiş durumda. Bir an evvel kendinizi toplamalısınız.

Para:

Parasal olarak hiçbir sıkıntınız yok. Bugünlerde harcamalarınızı bir hayli azalttınız. Birikmiş paralarınızı akılcı yatırımlarda kullanmak ya da paranıza para katmak gibi fikirler bugün aklınızdan bile geçmeyecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İnsanlarla konuşmaya ihtiyacınız var. Her ne kadar konuşmak istemeseniz de sorunlarınızın üstesinden gelmeniz için bunun gerekli olduğunu bilmelisiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda ilerlemek için elinizdeki verileri, kaynakları veya olanakları bir kez daha gözden geçirebilirsiniz. Aklınızdaki proje veya hedefleriniz size çok şey katabilir. Dolayısıyla, seçeneklerinizi hızla ele almanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay?ın Satürn ve Mars?la uyumlu açıları oldukça enerjik, hareketli ve cesur bir günümüzde olduğumuzu gösteriyor. Hafta genelinde ise, Uranüs ve Pluto arasındaki çekişme kendini şimdiden hissettirmeye başlasa da, haftanın ilk yarısı oldukça olumlu etkilere açığız; ikinci yarısı ise, açılar gerginleşiyor. Dolayısıyla, önemli görüşmeleri ve işleri haftanın ilk yarısında halletmekte ve ikinci yarısında (özellikle hafta sonu) daha temkinli tepkiler vermekte, riskli hareketlerden kaçınmakta ve politik olmakta fayda var. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde yaptığınız planlarda değişiklikler olabilir. Kendinizi ifade edebileceğiniz konularla ilgilenmek size iyi gelecektir. Hayatınızda yapmak isteyeceğiniz yenilikler gündeminizi etkileyebilir. İş konusunda yorucu zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde işler yavaşlama gösterebilir. Fazla beklentiye girmeden, sakin kalmanızda fayda var.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün çevresel ilişkilerinizin detaylarına takılabilirsiniz. Duygusal davranmak yerine akılcı düşünürseniz, her şeyin hızlı ilerlediğini göreceksiniz. Görüşme içinde olduğunuz kişilerin size şaşırtıcı davranacaklarını unutmamalısınız. İkilem yaşamak yerine taviz vermeyecek bir yöntemle yaklaşırsanız, olayların size döneceğini göreceksiniz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bir hobiniz, elbecerisi gerektiren bir işiniz konusunda disiplinli hareket edip verim almakta zorlanabilirsiniz. Aklınız daha rahat ortamlara ve iş olarak görmeyeceğiniz şeylere çok fazla kayıyor. Rahatlığın zararı gelebilir.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır