Koç

Koç burcu yorum arşivi

11 May 2023 Koç burcu yorumu

Bugün kendinizle ilgili konularda fazla konuşmak istemeyeceğiniz ve gizli sayılabilecek konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bu gün planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ay ın konumu sosyal hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz.

Aşk:

İkili ilişkilerinizde çok duygusal ve kararsız bir tutum izlemeniz muhtemel. Bugün sevgilinizin fikirlerinden kolaylıkla etkilenebilirsiniz. Kıskançlık konusunda temkinli olmanız gerekiyor. Bugün ilişkinizdeki sorunu çözmek için saygı duyduğunuz kişilerden yardım görebilirsiniz.

İş:

İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilir ve problemlere çözümler bulabilirsiniz. Bilinçaltı sıkıntılarınızın sağlığınız üzerinde etkiler yaratabileceği görülüyor. Yeni sorumluluklar ve görevleriniz var, ama bunları hemen tamamlamanız mümkün olmayabilir. Daha sabırlı ve dikkatli olmaya bakın.

Para:

Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başararılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor. Zira, sizin için önemli plan, iş, proje, sağlık veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ilerleme sağlamanız bu garip durumlardan uzak kalmanıza bağlı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yarın Merkür ve Neptün arasında oluşacak olumsuz açı nedeniyle, iki üç gün için kafamız biraz bulanık olabilir, olayları net şekilde görmekte zorlanabiliriz veya yanıltıcı kişilerin veya yanıltıcı etkilerin gölgesinde yanlış adımlar atmaya ya da yanlış kararlar almaya eğilimli olabiliriz. Dolayısıyla, karar almak ya da detay gerektiren çalışmalar yapmak için uygun günler olmayabilir. Bugün Yengeç burcuna geçen ve 5 Haziran?a kadar bu burçta kalacak olan Venüs ise, yaklaşık iki ay boyunca ev, aile, duyarlılık ve duygusallık başlıklı konularda tatmin olma isteğimizin artacağını, aile ilişkilerimizi ya da yaşadığımız yeri paylaştığımız diğer kişilerle bağlarımızı kevvetlendirebileceğimizi veya gayrimenkullerle ilgili ya evimizi ilgilendiren konularda bazı yenilikler yapma ya da girişimlerde bulunma arzumuzun artacağını gösteriyor. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Düne oranla bugün daha pozitif ve rahat olabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarla bir arada olmak iyi bir fikir olabilir.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Satürn Yay burcunda geri giderken dikkatli olmalısınız. Gün içinde duygusal davranmanıza neden olacak konulardan uzak kalmaya çalışmalısınız. Bugün yaratıcılığınız ve zekanızı ön plana çıkaracak işler peşinde olacaksınız. İş yaşantınızda öfkenizle başa çıkmayı öğrenmelisiniz. Olayları fazla abartma huyunuz, sizi zor duruma düşürüyor.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır