Koç

Koç burcu yorum arşivi

18 July 2023 Koç burcu yorumu

Evinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Tadilat, bakım, onarım benzeri işler ile ilgilenirken dikkatinizi yükseltin ve iş yaptığınız kişiler ile tartışmayın. Ayrıca iş yerinizde bazı değişiklikler yapmanız da gerekebilir. İş arkadaşlarınız, komşularınız veya aile bireyleri ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmeyin ve olayların gelişmesini bekleyin. Burcun ilk günleri doğmuş olanların kafası karışık olsa bile kendinizi şanslı hissedeceğiniz bir dönem başlıyor ve içsel olarak kendinizi daha  rahat hissedeceksiniz. Çünkü Jüpiter burç değiştiriyor ve Aslan Burcuna giriyor. Jüpiter_in uyumlu etkisini şimdiden hissetmeye başlıyorsunuz.

Koç burcunun bugün genel durumu

Sükunet isteğiniz bugün de devam edebilir. Çevrenizdeki hareketlilikten uzak durmak isteyebilirsiniz. İnsanlar size ulaşmakta zorlanırlarsa bazı sorular sorabilirler, onlara sakin tepkiler verin.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Sükunet isteğiniz bugün de devam edebilir. Çevrenizdeki hareketlilikten uzak durmak isteyebilirsiniz. İnsanlar size ulaşmakta zorlanırlarsa bazı sorular sorabilirler, onlara sakin tepkiler verin.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Günün ilk yarısını daha iyi değerlendirmeye, hareketsiz kalmamaya bakın. Öğle sonrasında daha dağınık ve gevşek koşullar içinde olabilirsiniz.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

Koç Burcu Radikal Gazetesi Yorumu

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Bugün iş bitiren, çabuk ve hızlı yönlerinizle aile hayatınız için yapacağınız masraflar, parasal düzenlemeler veya harcamalar öne çıkabilir. Gün içinde bolca gezecek, değişik yerlerde bulunacak ve kendinize vakit ayırarak güzel bir gün geçireceksiniz.