Koç

Koç burcu yorum arşivi

22 December 2023 Koç burcu yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve hareket halinde olacaksınız. Alış veriş yapabilir, kendinize ve dostlarınıza hediye almak için dolaşabilirsiniz. Ayrıca kararlarınızı uygulamak ve yeni girişimlerde bulunmak için hevesli olacak ve yabancılar ile ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Bu arada sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkileri sorgulayabilirsiniz ve derin duygular içine girebilirsiniz. Çünkü burcunuza sert bakış açısında bulunan Venüs geri gidiyor ve üstelik bugün en kısa gündüzü yaşayacağız. Yani en uzun gece... Kış gündönümü bu akşam saat:19:11 (İstanbul saati) Güneş Oğlak Burcuna geçiş yapıyor... Duygularınız derin olabilir fakat arkadaşlarınız ile iletişiminiz kuvvetli olacak. Birlikte bu akşam eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Koç burcunun bugün genel durumu

Çok fazla sıkıntıyı biriktirmeyin, hayatınızdaki problemlerle birer birer yüzleşin. Partnerinizin çok beğenmediği ve kendinden bahsetmekten kaçındığı insanların önünde, onun hatalarını yüzüne vurup, kabalık etmekle suçlanabilirsiniz.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Bugün tüm gereksiz tartışmaları görmezden duymazdan gelmek zorunda kalacaksınız. Başarı şansı olan bir strateji geliştirebilmek için karmaşık ekonomik durumları netleştirmeye çalışın. Yıldızlar üçüncü dekantta doğanların sebat isteyen her şeyi başarılı bir sona götürmelerine imkân verecek. Halkla ilişkiler konusunda dikkatli olun.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay, özellikle ev ve ailevi konulara daha çok hassasiyet getirmekte. Bugünlerde yakın çevremize daha duyarlı yaklaşabiliriz.

Koç Burcu Takvim Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Haber Türk Gazetesi Yorumu

Hayatınızda otorite olan insanlarla birikmiş sorunlar açığa çıkabilir. Duygu yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Olayları derinlemesine incelemek size fayda sağlar. Ev, aile konularında ben merkezci tavırlardan kaçının, yaşamdaki kazanımlarınıza odaklanın.