Koç

Koç burcu yorum arşivi

05 February 2024 Koç burcu yorumu

Sevgili Koç, Mars’ın Uranüs’le zıtlaşması sende yaşadıklarına karşı isyankarlıklara sebep olabilir. Yakınlarından biriyle yapacağın ağız kavgası bütün neşeni kaçırabilir duygularına hakim olmalısın. İş hayatında küçük bir değişiklikle daha rahat bir duruma geleceksin. Gerçekleri kabullenmekle his hayatının düzene girmesini sağlayabilirsin. Bugün, olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız son derece takdir edici bir davranış olarak nitelendirilecek. Çevreniz de ve sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinizin de, sizin fikirlerine ihtiyaç duyacağı bir gündesiniz. Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz.

Kariyer

Bazı arkadaşlarınızın destek taleplerinde bulunabilecekleri bir gündesiniz. Bu kişilere yapacağınız yardımlar ilişkilerinizi son derece sağlamlaştırabilirler. Desteğinizi esirgemeyin, yeri geldiğinde onlar da sizin yanınızda olacaklardır.

Genel Yorum

Yakın ilişki kurduğunuz kişilerle aranızda sıcak bir iletişim olacaktır. Samimiyet ortamından oldukça keyif almanızın yanında, zorlandığınız konularla ilgili olarak destek isteme fırsatı da bulabilirsiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde, üstünüz ya da otorite pozisyonundaki kişilerle yaşadığınız hafif moral bozucu olayları gözünüzde büyütmeyin. Her zaman şu an olduğunuz yerde olmayacaksınız. Önümüzdeki birkaç gün, yapılması gereken işler yüzünü göstererek gerçek hayata dönmenizi sağlayabilir. Sosyal açıdan da hareketli günlerde olacaksınız. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim, önemli işleri veya evraklarla ilgili konuları halletmek için zihnimizin hareketli olacağının göstergesi. Rapor veya tez hazırlamak için uygun 5 günlük süreçteyiz. Detayları kolayca yakalayabiliriz. Aynı zamanda sır saklama yeteneğimizin yüksek olacağı günler. Ancak, öğle saatlerinde ve akşama kadar, Ay?ın olumsuz açıları(özellikle geçen hafta Perşembe ve Cuma günleri sıkıntı yaşayanlar ağırlıklı), ilişkilerde fikir ayrılıklarına, detaylarla ilgili problemlere, dalgınlıklara, yanılsamalara, aldanışlara, belirsizliklere veya kafa karışıklıklarına neden olabilir. Kendimizi engellenmiş hissedebiliriz veya işlerle ilgili ertelemeler söz konusu olabilir. Ancak, girişte yazdığım olumlu etkiler diğerlerini biraz olsun hafifletip sağlam bir duruş sergilememiz ve doğru bir yol haritası çizmemiz için yardımcı olacaktır. Sonuçta, yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz ve yeniliklere açık bir haftadayız ve tartışmalarla vakit kaybetmemeliyiz. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi daha çok etkileyebilir. İşlerinizi planlayıp, detaylandırmak isteyebilirsiniz. İş yerinde çalıştığınız kişilerle birlikte organize olmanız gereken zamanlar var. Sizi yoran yıpratan konulara karşı daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Günün ikinci yarısında işlerinizi yokuşa süren ve sizi yavaşlatan insanlar gecikmelere ve de hatalı hamlelere sebep olabilir. İş arkadaşlarınızla olabilecek gerginliklere özellikle dikkat. Esnek ve anlayışlı olmalısınız.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır