Koç

Koç burcu yorum arşivi

08 February 2024 Koç burcu yorumu

Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik isteğinizin arttığı bir dönemdesiniz ve yapabileceklerinizden çok daha fazlasına talip olabilirsiniz. Ancak meydana gelen olaylar sizin beklediğinizden başka olabilir ve gerilim hissedebilirsiniz. Hırslı ve atak bir tavır içinde bulunmak yerine olayları izleyin ve aceleci davranmayın. Hareketli ortamlar ve canlılığı yüksek kişiler keyfinizi yerine getiriyor ve siz de isteklerinizi gerçekleştirmek için hemen harekete geçmeyi arzu edeceksiniz. Özellikle şu sıralar çevrenizi şaşırtabilirsiniz ve beklenmedik bir biçimde kendinizi gösterebilirsiniz. Sevdiğinden iş, seyahat veya anlaşmazlık nedeniyle ayrı olanlar kendileri için eğlenceli organizasyonlar yapabilirler.
 

Koç burcunun bugün genel durumu

Sevdiğiniz kişiyi veya eşinizi ön planda tutmayı sürdürebileceğiniz bir gündesiniz. Eğer bir süredir konuşmayı arzu ettiğiniz konular varsa, sakin ve toleranslı olmak koşuluya bugün ele alabilirsiniz. Karşılıklı hoşgörü, iletişiminizi de kolaylaştıracaktır.

Koç Burcu Kariyer Durumu

Rekabet ile ilgili gelişmelerin iş yaşamınızda ön planda kalacağı bir gün daha geçirebilirsiniz. Beklenmedik bir haber, şartları lehinize çevirecek bir fırsatla ilgili olabilir. Bunu mümkün kılmak için bazı gayrı resmi görüşmeler yapabilirsiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir. Bu rahatsızlığınızı gidermek itiyorsanız, aynı tutum tarzınızı sürdüremezsiniz. Rahatsızlığa neden olan şeyleri farklı şekilde ele almanız gerekecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Artistik konularda yaratıcılık veya yaratıcı işlerle uğraşma eğilimimiz fazla. Sabah saatlerinde, ilişkilerimizde daha hassas ve anlayışlı tavırlar sergilememiz gerekiyor. Zira, tartışmalara açık saatler olabilir. Öğle civarı ise, eğer duygularımızdaki coşkuyu ayarlayabilir veya aşırılıklardan uzak durabilirsek kendimizi en iyi şekilde ifade edebiliriz. Ancak, haddinden fazla özgüven, koşulları zorlama, aşırı gurur ya da aşırı iyimserlik veya fazla talepkar ya da ısrarcı olmak gün boyu uzlaşma ortamı yakalamayı veya gerçekçi olmayı zorlaştıracaktır. Gerçekçilikten uzak olunması veya aşırı iyimserlik nedeniyle, maddi konuları başka bir gün konuşmak ya da maddi girişimlerde bulunmak için farklı bir gün seçmek daha doğru olabilir. Benden söylemesi Niobe?ce! ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün ilişkileriniz ve arkadaşlıklarınız açısından oldukça hareketli bir gün olabilir. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye çalışın.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, karşılıklı ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Siz üzerine gittikçe, o kendini savunmak zorunda kalıyor. Bu tür çelişkiler karşılıklı yıpranmaya neden olabileceği için, kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Sevginizi belli edemediğiniz biri var etrafınızda. Bunu dile getirmeseniz de hareketlerinize ne kadar çok önemsediğiniz yansıyor. Ancak verdiğiniz değeri göstermek çok daha kıymetli bazı ek gelişmelere sebep olabilir.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır