Koç

Koç burcu yorum arşivi

14 February 2024 Koç burcu yorumu

Güne enerjik ancak gergin bir başlangıç yapacaksınız ve bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlar yakalayacaksınız. Çeşitli gerginlikler yaşayabilirsiniz ve bunu dış çevrenize yansıtacaksınız. Ani tepkiler vermeniz çevrenizdeki insanlarla çeşitli sorunlar yaşamanıza neden olabilecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok sakin tutumlar edineceksiniz ve istikrarınızı korumaya çalışacaksınız. Düşünceleriniz ve duygularınız çok yoğun olarak hedeflerinize yönelecektir.

Aşk:

Aşk yaşamınızda günün ilk yarısı sevdiğiniz insanla aranızda çeşitli sorunlar çıkabilecektir. Özellikle fazla düşünmeden tepkiler verme eğiliminiz sevdiğiniz insanla bazı sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal açıdan oldukça istikrarlı olacaksınız. Duygusal güvenlik ihtiyacını içine girebilirsiniz ve bu eğiliminiz tüm yaşamınızda kendini gösterecektir. Yaşamınızda yenilikler yapmaktan uzak duracaksınız ve tutumlarınız daha çok istikrarlı olacaktır.

İş:

İş yaşamınızda sabah saatleri oldukça enerjik olacaksınız ve bazı yeni başlangıçlar yapabileceksiniz. Çevrenizde yeni diyaloglar kurulacaktır ve genel bir hareket olacaktır. Aynı anda birden çok konuyu düşünecek ve birden çok konuyla ilgileneceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok sakin hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeni girişimlerden uzak duracaksınız. Günün ilk yarısında acele hareket etme eğiliminden uzak durmalısınız.

Para:

Maddi konularda sabah saatleri oldukça rahat olacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha dikkatli davranmayı tercih edeceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yeni iletişimler kurma anlamında ani kararlar verebilirsiniz. Ancak bu kararlarınızı sabah saatleri uygulamalısınız.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız. Ancak, bu konunun hangi yollarla veya nasıl gerçekleşeceğine ilişkin detaylar sürekli değişkenlik gösteriyor. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Pozitif bir tutum ve akıcı enerjiler içinde olduğunuz bir gündesiniz. Yolculuklar ve yeni şeyler öğrenmek çekici gelebilir.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Fakat bulunduğunuz ortamlarda vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Maddi olaylarınızı yeniden düşünmek zorunda kalacaksınız.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Değişik bir şeyler yapma ihtiyacındasınız. Hiç kimse sınırlamasın, özgür davranmanıza müsaade edilsin istiyorsunuz. Ancak sınırları çizen bir başkası değilse aşıp aşmayacağınıza karar veren de sizin dışınızda biri olmayacaktır.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır