Koç

Koç burcu yorum arşivi

16 February 2024 Koç burcu yorumu

Sevgili Koç, Mars’ın Uranüs’le zıtlaşması sende yaşadıklarına karşı isyankarlıklara sebep olabilir. Yakınlarından biriyle yapacağın ağız kavgası bütün neşeni kaçırabilir duygularına hakim olmalısın. İş hayatında küçük bir değişiklikle daha rahat bir duruma geleceksin. Gerçekleri kabullenmekle his hayatının düzene girmesini sağlayabilirsin. Bugün, olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız son derece takdir edici bir davranış olarak nitelendirilecek. Çevreniz de ve sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinizin de, sizin fikirlerine ihtiyaç duyacağı bir gündesiniz. Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz.

Kariyer

Bazı arkadaşlarınızın destek taleplerinde bulunabilecekleri bir gündesiniz. Bu kişilere yapacağınız yardımlar ilişkilerinizi son derece sağlamlaştırabilirler. Desteğinizi esirgemeyin, yeri geldiğinde onlar da sizin yanınızda olacaklardır.

Genel Yorum

Yakın ilişki kurduğunuz kişilerle aranızda sıcak bir iletişim olacaktır. Samimiyet ortamından oldukça keyif almanızın yanında, zorlandığınız konularla ilgili olarak destek isteme fırsatı da bulabilirsiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız. Ancak, bu konunun hangi yollarla veya nasıl gerçekleşeceğine ilişkin detaylar sürekli değişkenlik gösteriyor. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

İş hayatınızda sorumluluklarınızla ilgili sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sabırlı davranmanız gereken zamanlar var. Bazı işlerinizi bitirebilmeniz için, feragat etmeniz gereken durumlar olabilir. Bürokratik konularla uğraşıyorsanız, işleri fazla aceleye getirmemeye özen göstermelisiniz. Ailevi işler de uğraştırabilir.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Enerjinizi dengeli kullanmalısınız. Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istemeniz yüzünden sinirli ve huzursuz oluyorsunuz. Ortak görüşlerinizi alacağınız özel dostlarınızın fikirleri önem kazanacaktır..

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün ilişkilerinizi kullanarak işlerinizi yürüteceğiniz nitelikte bir gün. Sadece sorumlulukları yerine getirip herşeyi kusursuz yapmanın ötesinde hakkınızda kişisel olarak da olumlu görüşler oluşmasına gayret edin.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır