Koç

Koç burcu yorum arşivi

23 February 2024 Koç burcu yorumu

Küçük sorunlarınızı çok fazla abartma eğilimine gireceğiniz bir gündesiniz. Genel olarak kendinizi karamsar ve gergin hissedeceksiniz. Duygusal durumunuz düşüncelerinizi fazlasıyla etkileyecektir. Sağlığınızı ilgilendiren bazı konularda sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bunlar ciddi sorunlar olamayacaktır. Daha çok yalnız kalma eğilimi içinde olacaksınız ve bulunduğunuz çevrede rahatsızlıklar duyabilirsiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Aşk:

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bazı duygularınız tüm yaşamınızı etkileyebilir ve sizin olaylara yeterince konsantre olmanıza engel olabilir. İç dünyanızda sizi rahatsız edecek duygulara kapılabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir ve duygusal açıdan bir istikrarsızlık yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişimlerinizde bazı kopukluklar olabilir ve duygusallığa karşı isteksizlik hissedebilirsiniz.

İş:

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. İşinizle ilgili konularda yeni kararlar alırken son derece dikkatli olmalısınız ve girişimlerinizi bir süre daha bekletmelisiniz.

Para:

Maddi konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve yaşamış olduğunuz bu sorunlar canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Özellikle iç dünyanızda çeşitli endişeler duyabilirsiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Yaşamınıza ilişkin bazı yenilikler yapmak isteyeceksiniz ancak bugün yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilmeniz için bazı fırsatlarınız olacaktır.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İşiniz, ilişkileriniz veya iş birliklerinizle ilgili endişelerinizi dile getirmek konusunda sabırsızlanıyorsanız, biraz daha beklemenizde daha iyimser veya sakin olduğunuz bir an da konuşmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasında meydana gelen olumsuz açı, önümüzdeki on beş gün boyunca, otorite konumundaki(baba, patron, yönetici, eş, öğretmen v.b) ya da dominant karakterli kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara neden olabilir. Altından kalkamayacağımız kadar çok görev ve sorumlulukla uğraşmak zorunda olmak stres nedeni olabilir. Ya da belli işleri yerine getirmeye çalışırken engellerle ya da engelleyici kişilerle karşılaşabiliriz. Ortaya koyduğumuz işler bizi ya da başkalarını memnun etmeyebilir ya da işimize karışan kişilerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu açı, aynı zamanda sağlığa daha fazla önem vermek gerektiğinin bir işareti de olabilir. Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir. Kötü karakterli kişiler gündeme gelebilir. Risk almaktan kaçınmakta fayda vardır(iki hafta için). Kopartıcı bir açı değildir. Problemlerle mantıklı şekilde başa çıkma yolu seçilirse ve gereken çalışma gayreti gösterilirse, diğer olumlu gezegen hareketleri kalıcı adımlar atmamız için yolumuzu açacaktır. Kısaca, çalışan kazanır elması kızarır ve güneş girmeyen eve doktor girer dönemindeyizJ ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün yakın çevrenizle ilgili soruların cevabını arayacağınız zamanlar olabilir. Öğle saatlerinde işlerinizde kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz. Olaylara karşı ani tepki vermekten çekinmelisiniz. Zihinsel olarak çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aileye ait konularda hassasiyetler oluşabilir. Akşama doğru kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Maddi konularda değişik doneleri araştırmaya açık bir gündesiniz. Zihinsel faaliyetlerinin dağınık seyretmemesi için, güvendiğiniz dostlarınızla çalışmanızda yarar var. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız.Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz güçleniyor.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Son günlerin yorgunluğu bugün sizde, biraz daha dengede ve sakin bir gün geçirme ihtiyacı doğuracak. Her ne kadar çok fazla şeye niyet edip altından kalkarım deseniz de mola gerekliliğini daha çok vurguluyor günün gökyüzü.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır