Koç

Koç burcu yorum arşivi

25 February 2024 Koç burcu yorumu

Enerjinizi olumu olarak disipline edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize zaman zaman çok güveniyorsunuz. Yaptığınız işe bütünüyle kendinizi verdiğiniz için üstün bir performasyon gösteriyorsunuz. Ancak özel hayatınızda olayları görmek istediğiniz gibi gördüğünüz için peşin yargılı oluyorsunuz. Biraz da karşınızdaki insanları dinlemeli ve olaylara onların açısından bakmalısınız.

Aşk:

Aşk hayatınızda bugün ne istediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz. Bir duygu seline kapılıp gidiyorsunuz. Duygularınızı frenlemeli ve bir yola koymalısınız. Atak davranışlarınız karşınızdaki insanı şaşırtıyor. İsteklerinizin hemen gerçekleşmesini istiyorsunuz. Kendinizi sevgilinizin sahibi gibi görmek istiyorsunuz veya öyle bir izlenim veriyorsunuz.

İş:

İş yaşamınızda çok istekli ve enerji dolusunuz. Yaptığınız iş sizin kişiliğinize uygun olduktan sonra ,elinizden dünya olsa kurtulmaz. İşinize yöneldiğinizde gösterdiğiniz sabrı arkadaş ilişkilerinde gösteremiyorsunuz.

Para:

Bu günlerde elinize geçen aylara göre biraz daha fazla para geçecek ve bir kısım borçlarınızı kapatabileceksiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

İnsanlarla ilişkilerinizde daha sosyal olmalısınız. Çok fazla içinize kapanık ve soğuksunuz. Elinize geçen paranın bir kısmını kenara ayırmaya özen gösterin

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiler ve arkadaşlarınız belli plan ve programlarınızın ilerlemesinde yardımcı olmak için çok istekliler. Dolayısıyla, ne istediğinize karar vermeli ve o yolda tutkuyla devam etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oldukça yoğun ve iniş çıkışlı bir gündeyiz. Ay?ın Satürn, Güneş ve Neptün?le olumsuz, Mars ve Venüs?le olumlu açıları mevcut. Öğle sonrası ve akşam saatlerinde, isteksiz, kararsız, engellenmiş veya baskı altında hissedebiliriz ya da yanıltıcı ve belirsizlik içeren etkiler ne yöne ilerleyeceğimizi bilemememize neden olabilir zaman zaman. Özellikle akşam saatleri ve 15.00 civarı gerilime açık saatler olabilir. Sakinliğimizi korumamız durumunda ise, Mars?ın olumlu etkisini işlerimizi tamamlamak için kullanabiliriz. Haftabaşında ele aldığım olumsuz gökyüzü görünümü de bugün etkisini hissettirebilir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde yakın çevrenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Netleşmeyen konular içinde kararsız kalabilirsiniz. Aile hayatınızı ilgilendiren konular gündeminizi etkileyebilir. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek olaylara yeni bakış açısı getirebilirsiniz. Gün içinde yaratıcı konularla ilgilenebilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Çok güçlü duygulara sahip olduğunuz içinde çevrenizi adeta aşkı çağırıyorsunuz. Karşılıklı ilişkilerinizde doğal cazibenizi çok rahat kullanabiliyorsunuz. Bugün yaşamınıza kendi damganızı vuracaksınız. Eski aşklarla ilgili takıntılarınızı son vermeyi düşünmelisiniz. Yaşamı başka noktalardan değerlendirmeye artık başlamalısınız.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün agresif bir iletişim tarzınız olabilir. Aman dikkat. Bir hevesle anlatmaya çalıştığınız şeyler, ikna çabalarınız aşırı ısrarcı olarak nitelendirilmenize sebep olabilir. Biraz sakin olun. Aksi halde ters tepebilir.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır