Koç

Koç burcu yorum arşivi

26 February 2024 Koç burcu yorumu

Bugün dik başlı olmanız yüzünden pek çok konuda başarısızlığa uğrayabilirsiniz. Oysa çok çabuk ve net bir algılama yeteneğiniz var. Bu özelliğinizi inatçılığınızla ve işlerinizi son ana bırakma huyunuzla baltalıyorsunuz. Aşk hayatınızda sevgilinize karşı biraz gizemli davranırsanız, onun sizi kıskanıp üzerinize düşmesini sağlarsınız. Parasal konularda fazla bonkör olmak yerine biraz çıkarcı davranın.

Aşk:

Sevgilinize karşı çok açıksınız. Onun üzerine çok fazla düşüyor ve onu çok fazla şımartıyorsunuz. Biraz daha mesafeli olmalısınız. Bu gün akşama doğru sevgilinizle beraber hoşça vakit geçirecek, kalabalık ortamlara gireceksiniz. Burada da sevgilinizin kaprisleri ile biraz bunalacaksınız.

İş:

Bugün içinizde güçlü bir heves duyacak yaptığınız işte daha başarılı olmak için tüm enerjinizi kullanacaksınız ve yaptığınız işlerde başkalarının dikkatini üzerinizde toplayacaksınız.

Para:

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakaf çok fazla bonkör olmanız yüzüdnen zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çevrenizdeki insanlara karşı onların hak etmediği kadar anlayışlı ve vericisiniz. Biraz daha faklı tutumlar sergilemeli , sizi kullanmalarına müsade etmemelisiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli konularda gerçekten ne istediğinizi ve hayallerinizi ortaya koymak isteyeceğiniz bir gün. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz. Zamanla ilgili problemlere neden olabilecek evrak işlerinizi dikkatle ele almalısınız. Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz. Romantik bir gün olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı ve Güneş Neptün kavuşumu adım atacağımız işlerde son derece istekli ve hevesli olacağımızı, girişkenliğimizin artacağını gösteriyor. Ancak, bir o kadar da hayalci olabileceğimiz, yanıltıcı etkilere açık bir gündeyiz. Aslında zihnimiz hızlı çalışıyor, ama yanılgıya açık kararlarımız da olabilir, yanlış değerlendirmeler yapabiliriz veya yanıltıcı kişilerle karşılaşabiliriz. Değişken koşullar ve fikirler ön planda ve kadersel etkiler devreye giriyor. Dolayısıyla olumlu etkilerden maksimum faydalanabilmek için detaycı düşünmeyi ihmal etmemeliyiz. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Ev hayatınız ile ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Evde olası kazalara karşı temkinli olmanızda fayda var. Sabah saatlerinde ilişkiler daha akıcı. Keyifli olaylar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlar oluşabilir, iç sesinizi dinleyerek doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir, ihmal etmemeye çalışın.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, farklı düşünceler gündemde olacak, ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Yabancılarla iş birliği yapmak ve hedeflerinizi rahatlıkla açıklayıp yanınızda yer almalarını sağlamak, bu tarz bir girişimle kendinize yeni arenalar açmak için güzel ve tetikleyici etkiler alıyorsunuz. Hevesiniz etkiliyor.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır