Koç

Koç burcu yorum arşivi

01 March 2024 Koç burcu yorumu

Bugünü dikkatinizi toplamaya çalışarak geçirebilirsiniz. Geçmişle ilgili bir konu çok zamanınızı alabilir. Bu nedenle nostaljik ortamlardan kaçınmalı, geriye değil, ileri bakmalısınız. Kimi sağlık problemlerinizi de ciddiye almanız gerekebilir. Bir takım ziyaretler sizi etkileyecek. Aile içi ilişkilerinizde olayların gelişimi tam istediğiniz gibi olacak. Ama insanlara yaklaşım tarzınız çok önemli.

Aşk:

Aşk yaşamınızda işler iyiye doğru gidiyor. AslInda çok sevilen birisiniz. Çevrenizdeki pozitif enerji aşk yaşamınıza yansıyacak. Sevdiğinizle kendinize zaman ayıracaksınız. Birlikte planladığınız şeyleri gerçekleştireceksiniz. Akşama doğru bir süprizle karşılaşabilirsiniz.

İş:

Bugün iş yaşamınızda problemli, yapısal olarak değişken, kararsız, uyumlu ama sıkılgan bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki kimi insanlarla geleceğinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Kime ne laf anlatacağınızı bilemeyebilirsiniz. Sevimli, canayakın tabiatınız iş yerinde size hayranlar kazandırsa da, ruhsal yönden kırgın bir gün geçirebilirsiniz.

Para:

Maddi konularda sorumluluk taşımaya başlayacaksınız. Paraya dayalı bir konuda yüksek sorumluluk isteyen bir konuma gelmeniz muhtemel. Bu nedenle hesap kitap işlerine biraz daha özen göstermeniz gerekecek.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Aile ilişkilerinize karşı duyarlı olun. Özellikle sizden yaşça büyük bir insan ilgi bekliyor olabilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli bir kişiye ve projeye dikkatle yaklaşmalısınız. Ne zaman ne yapacağınızı ve ne zaman ne söyleyeceğinizi ölçerek hareket etmeniz gereken bir gün. Aksi takdirde, bazı olaylar hoşunuza gitmeyebilir veya stres yaratan durumlar oluşabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay?ın Güneş ve Neptün?le olumlu, Pluto, Mars ve Venüs?le olumsuz açıları söz konusu. Günün belli saatlerinde tartışmalı ortamlar, tehditkar veya kırıcı kişiler söz konusu olabilir. Kendimizi yeterince özgür hissetmeyebiliriz. Aileyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailemiz, evimiz veya yurdumuzla ilgili konularda hassaslaşabiliriz. Görüşmeleri daha olumlu diyaloglar kurulabilecek sabah ve öğle saatleri arasına almakta fayda var. Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir. Yapıcı ve uzlaşmacı olmaya çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli kullanmamız gerekiyor. Yengeç burcundaki Ay, (ufak da olsa)Mart ayında meydana gelecek Uranüs Pluto arasındaki sert açıyı da tetikleyebilir. Ani ve beklenmedik gelişmeler plan değişikliği gerektirebilir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün biraz kendi iç sesinize ve duygularınıza kulak vermeniz faydalı olabilir. Eve yönelik uğraşlar, paylaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Mesleki anlamda iyi bir dönemimdesiniz ve bazı problemlerin kendi içi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Tüm günün huzur ve denge hali, akşam saatlerindeki ufak tefek aile içi gerginlikler sebebiyle dağılabilir. Sevdiklerinize karşı biraz daha esnek olmaya çalışın. Anlık tepkiler yarattığınız huzur ortamında çatlaklar açabilir.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır