Koç

Koç burcu yorum arşivi

04 March 2024 Koç burcu yorumu

Kendinizi fena halde özel hayatınıza kaptırmış durumdasınız. Bu yüzden işinizle ilgili işlerde zor konsantre olacaksınız. Yakınlarınıza biraz anlayışlı davrandığınız takdirde aranızdaki tüm buzlar eriyecek. Bencil davranmayıp onlarla uzlaşma yolları aramalısınız. Sevdiğiniz insanın ağır yükümlülükler altına girmesi sizi rahatsız etse de. Bu duygunuzu ondan gizleyip ona yardımcı olmalısınız. Aşk Yaşamı : Bir gün iyi, bir gün kötü giden , inişlerle çıkışlarla dolu bir aşk yaşantınız var. Bugün aşk yaşantınız çıkışta olacak. Sevgilinizle çok güzel zaman geçirecek, onun yanındayken kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Bu anların kıymetini ve değerini bilin.

İş:

Özel hayatınızdaki problemler, iş hayatınızı da etkilemekte. İş yerinizde sürekli dalgınsınız ve arada sırada birtakım hatalar yapıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın yardımı sayesinde bu hataları telafi edebiliyorsunuz . Biraz daha kendinize çekidüzen vermeye çalışmalısınız.

Para:

Biriken borçlarınızı ödemekte zorlanıyorsunuz. Borçlarınız yüzünden hoşlandığınız birşeyi satın alamayacaksınız. Önümüzdeki günlerde yakınlarınıza hediye almak zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi şimdiden ayarlamaya bakın.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Çalkantılı bir gün geçireceksiniz. Mümkün olduğunca esnek olmaya ve tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İyi bir adım, gelişme veya plan uğruna kendinizi feda etme pahasına uğraşmanın önemli olduğunu düşünüyorsanız, konunun diğer muhatapları üzerlerine düşeni yapmayabilirler, bilmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yoğun bir gün. Venüs ve Uranüs kavuşumu(dün de kendini hissettirmiş olabilir) ilişkiler veya iş birlikleriyle ilgili ani gelişmeleri veya sürprizleri akla getirirken, Ay ve Satürn arasındaki sert açı ise, daha ciddi ve karamsar olabileceğimizin altını çiziyor. Ancak, akşam saatlerinde tamamlanması gereken işleri tamamlamak için de uygun saatlerde olacağız. Venüs?ün Uranüs, Jüpiter ve Pluto ile oluşturduğu farklı karakterdeki açılar birkaç gün için ikili ilişkilerimizde sıcak ve soğuk duş etkisini bir arada yaşamamıza neden olabilir. Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Çalışma hayatınızdaki koşullarla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bugün iş ortamınızda kendinizi daha düzenli ve sistemli hissedebilirsiniz. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı temkinli olmanızda yarar var. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. İlişkilerde abartılar söz konusu olabilir. Kendinizi rahat ve mutlu hissedeceğiniz bir gündesiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Bugün çevresel ilişkilerinizin detaylarına takılabilirsiniz. Duygusal davranmak yerine akılcı düşünürseniz, her şeyin hızlı ilerlediğini göreceksiniz. Görüşme içinde olduğunuz kişilerin size şaşırtıcı davranacaklarını unutmamalısınız. İkilem yaşamak yerine taviz vermeyecek bir yöntemle yaklaşırsanız, olayların size döneceğini göreceksiniz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün güzel ve keyifli şeyler ilginizi çekecek. Farklı bir şeyler yapmak hatta fiziksel görünüşünüzde bazı değişiklikler yaratmak isteği duyabilirsiniz. Eğlenceli görünen şeyler sonradan standartlarınızla örtüşmeyebilir.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır