Koç

Koç burcu yorum arşivi

08 March 2024 Koç burcu yorumu

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ay ın etkisiyle ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. İlişkilerinizde yenilikçi ve idealist tutumlar içine girmeniz mümkün.

Aşk:

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız cinsel dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz. Aşkta aşırı duyarlılık ya da gerçekçi olmayan eğilimler söz konusu

İş:

Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. Her konuda kontrollüsünüz. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarda problem yaratabilir.

Para:

Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın otoriteler tarafından takdir gördüğünü bilin. Para konularında temkinli davranmalısınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler, amaçlarınızı değiştirebilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı kişilerin istek ve taleplerine istemeseniz dahi kulak vermeniz yararınıza olabilir. Politik olmak olumlu bir atmosfer yaratabilecekken, asi, vurdumduymaz ya da kendi işleriyle meşgul bir hava yaratmak daha iyi olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde, sosyal, enerjik, arkadaşlarımızla, partnerimizle veya iş birliği içinde olduğumuz kişilerle aktif programlar yapabilir, iletişim halinde olabiliriz. İkili ilişkilerimizin ve iş birliklerimizin ön planda olduğu bir hafta sonundayız. İlişkilerde problemlerden veya tartışmalardan kaçınmak için dikkatli konuşmalı, ani tepkilerden, riskli hareketlerden kaçınmalı ve temkinli davranmalıyız. Aksi takdirde, sosyal ve hareketli hafta sonunu stresle kapatabiliriz. Uranüs ve Pluto arasında, görünür haldeki sert açı, bu hafta sonu (Cumartesiyi Pazara bağlayan gece saatlerinden sonra özellikle )ufak da olsa varlığını hissettirebilir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Bugün biraz sakin kalmak ve tartışmalardan uzak durmak için bilinçli bir çaba içerisinde olmalısınız. Yapacağınız seçimlerle sonucu etkileyebilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz,. Uranüs Merkür, Venüs burcunuzda ilerliyor ve duygusal karışıklığa neden oluyor. Partnerinizin size odaklaşmasına izin verdiğiniz sürece , onun isteklerinin ağır basacağını unutmamalısınız. .Emlak sorunlarınız için gerekli iletişimi sağlayacaksınız.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Erken saatlerde eşinizle aranızda bazı stresli durumlar yaşanabilir. Her zamankinden esnek olmanız, tepkilerinizi kontrol etmeniz önemli. Sorun her neyse tartışma ortamlarında çözülmeyecek. Daha sakin bir zamana erteleyin.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır