Koç

Koç burcu yorum arşivi

10 March 2024 Koç burcu yorumu

Kışın gelişiyle oluşan gerilimi, enerjinizi yararlı noktalarda harcayarak yenilikler yapmakta kullanabilirsiniz. O zaman yaşadığınız olaylar size mutluluk verebilir. Çünkü hareketli ve renkli bir ilişki, pek çok sorununuzu size unutturabilir. Ne var ki bir paylaşma ile ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Dikkat etmelisiniz. Böylece her şeyin yolunda gitmesini sağlayabilirsiniz.

Aşk:

Yakın ilişkilerde belirebilecek gerginlikler karşısında sabırlı ve gerçekçi olmalısınız. Öğle saatlerinde gerçeklerden uzaklaşıp yanlış anlamalara yol açabilirsiniz. Aslında en önemli probleminiz yoğunlaşmakta ve ilişkiye gereken zamanı ayırmamanızda.

İş:

Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirler.

Para:

Bugün birçok konuda ortağınızın desteğini görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Son zamanlar ilişkilerinizde ortaya çıkan pürüzleri yok etmeye çalışabilirsiniz, ama gün boyunca ortaya çıkabilecek aksaklıklar moralinizi bozabilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bugünlerde aniden oluşabilecek olaylara(şaşırtıcı, hayal kırıklığı yaratan veya fazla abartılı v.b) sakin tepkiler vermenizde, her koşulda sakin hareket etmenizde ve her şeyi normal karşılıyor gibi yapmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Jüpiter?le olumlu açısı günü doğru değerlendirebilmemiz, enerjik ve kararlı olmamız için gerekli koşulları hazırlıyor. Belli girişimlerde bulunabilir, belli olanakları değerlendirebilir, düşüncelerimizi kararlılıkla açıklayabilir, bizimle aynı amaçlara sahip kişilerle bir araya gelebilir veya destek görebiliriz. Ancak yine de, duygusal anlamda baskı hissedilebilecek bir gündeyiz ve yarın devreye girecek Mars?ın olumsuz açıları bugünden de kendini hissettirebilir. Dolayısıyla olumlu fırsatları görmeye çalışmakta ve risk almamakla birlikte gücümüzü ve enerjimizi önemli amaçlar için kullanabiliriz. Bu esnada, bir not: Belli alanlarda sonuç almak Perşembe ve Cuma günü daha mümkün olabilir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi etkisi altına alabilir. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz konularda daha fazla riske girmeye yatkın olabilirsiniz. Finansal konular da manipülatif durumlar söz konusu. Akşam saatlerinde karşınızdakinden beklentileriniz artabilir. Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Yapmayı planladığımız işlerinizde daha temkinli ve ayrıntıcı davranacağınız bir gün. Atılımlarınızı yapmadan önce düşünmeli ve olayların sonucunda karşılaşabileceğiniz aksilikleri düşünmelisiniz. Bugün, kişisel çabalarınızın karşılıksı kalmayacağını bilmeli, ve çalışma sisteminizde karşılaşacağınız zorlukları yenmelisiniz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizdekilerden ve bir işe birlikte kalkıştığınız kişilerden yana büyük beklentilere girmeyin. Size göre önemli olan bir konuda aynı derecede hevesli ve atak hareket etmeyebilirler. Eğlenceyi ön planda tutanlar var.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır