Koç

Koç burcu yorum arşivi

11 March 2024 Koç burcu yorumu

Ay ın konumu, yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabileceğinize dikkat çekiyor. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ay ın verdiği güvenle sevgi konusuna aşırı duyarlı yaklaşabilirsiniz. Bugün arzu ettiğiniz seyahatlere çıkma fırsatı bulabilirsiniz. Gün içinde hızlı gelişmeler bekleyebilirsiniz. Duygusal açıdan çok rahat olmayabilirsiniz. Ev ya da ailenizi ilgilendiren konulara daha tutarlı yaklaşın.

Aşk:

Bugün Venüs ün hareketleri, kişisel çekiciliğinizi büyük ölçüde artırabilir ve toplumsal yaşamınızda hareketlenme gözleyebilirsiniz. Sevgi ilişkileriniz konusunda ise girişim yapmak için istekli ve cesaretli olabilirsiniz. Aşk ve sevgi konusundaki girişimlerinizin sonuçlarını görebilirsiniz

İş:

Meslek yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş toplantılarında ilginç kişilerle tanışabilirsiniz. Arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular taşıyabilirsiniz. İlişkileriniz konusunda yenilikçi ve idealist tutumlar içine girmeniz mümkün.

Para:

Bugün, parasal konulara enerjik fakat ayakları yere basan yaklaşımlarınız olacağı söylenebilir. Parasal konularda arzu ettiğiniz gelişmeleri yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Duygusal reaksiyonlarınızı kestirmek kolay değil. Özellikle öğleden sonra saatlerinde aşırıya kaçabilir, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Bazı görüş ve fikirlerinizde ısrarcı olmak mı istiyorsunuz? Sürpriz! Bugün ve yarın, herkes bunu istiyor! Dolayısıyla, inatlaşmak, ısrar etmek veya tartışmacı ortamlarda bulunmak için hiç doğru bir gün değil! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars?ın Uranüs ve Pluto ile oluşturduğu olumsuz açılar, öfkeyi, saldırganlığı, gereğinden fazla cesareti ve gerilimi arttırabilir. Bizim kontrolümüz dışında gelişen olaylar ya da kontrolünü kaybetmiş ve saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler söz konusu olabilir veya bazı gerçekler açığa çıkabilir. Rekabetçi durumlar veya mücadele gerektiren ortamlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca, havayla bağlantılı aksilikler, yangın, patlama, kundaklama, şiddet, gaz sıkışması, elektrik elektronikle bağlantılı konular, saldırganlık, doğayla ilgili felaketler, asi gruplar v.b başlıklı olaylar dünya genelinde sıklıkla ön plana çıkabilir. Bu açılar belirginleştiğinde, riskli hareketlerden, ani tepkilerden, ani hareketlerden, riskli kişilerden, tartışmalardan, tehlikeli yerlerden uzak durmakta ve ufak tefek veya acele hareketlere bağlı sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almakta fayda vardır. Bu etki, en yakın zaman dilimi olarak Pazar günü daha fazla kendini hissettirebilir. Neyse ki, Balık burcunda olduğumuz bir aydayız ve ne olursa olsun bu etkiler daha düşük fazda kendini gösterecektir. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kriz yaratabilecek durumlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde ani tepkiler verebilirsiniz. Finansal konularınızda karar verirken dikkatli olmalısınız. Çıkabilecek krizlere karşı olgun davranmanız gereken zamanlar olabilir. Duygusal yönden bağlacı koşullar söz konusu. Yenilenme içine girebilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Sosyal aktivitelerinizi canlı tutmak için, gerekli tüm donanıma sahip olsanız bile, gün içinde çevrenizdeki huzursuzluğun size yansımasından şikayetçi olacaksınız. Her türlü sorunun size gelmesinin nedeni, sizin iş bitirici yönlerinizin kuvvetli olmasından ileri geliyor. Ailenizle ortak karar vereceğiniz konuların gündem kazanması söz konusu olacak.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Bugün çevrenizdekilerden ve bir işe birlikte kalkıştığınız kişilerden yana büyük beklentilere girmeyin. Size göre önemli olan bir konuda aynı derecede hevesli ve atak hareket etmeyebilirler. Eğlenceyi ön planda tutanlar var.

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır