Koç

Koç burcu yorum arşivi

14 May 2024 Koç burcu yorumu

Birçok şeyi aştığınızı söylemenize rağmen, hala tutucu yanlarınız var. Bazı durumlarda statükoya çok bağlısınız. Bugün bir arkadaşınız bunu size hatırlatabilir. Siz de her zamanki gibi bunların özel durumlar olduğunu söyleyip savunmaya geçeceksiniz. Böyle davrandığınız için yakınlarınız bazen yanınızda ne zaman, nasıl davranmaları gerektiğini bilemiyorlar. Bir an önce bitmesini istediğiniz uzun süreli bir kırgınlığınız var. Bunu gerçekten istediğinizi belli etmelisiniz.

Aşk:

İlişkinizi elinizin altında sandığınız için kendinize fazla güvenlisiniz. Ama sevgiliniz hayatınızda daha çok yer almak, daha fazla söz sahibi olmak istiyor. Bu haklı isteklere karşı daha dürüst olmalısınız. Bugün bu konuda size sitem edebilir. Açık konuşmak sorun yaratabilir, ama uzun vadede yararını görürsünüz.

İş:

Dayanamayıp müdahale ettiğiniz zamanlar oluyor. İş yaşamınızda her iş sizin doğrudan sorununuz değil unutmayın. Her problem müdahalenizi beklemiyor. Bu yanınızı törpülemeniz halinde, çalışma arkadaşlarınızın size karşı davranışlarının nasıl değiştiğini göreceksiniz.

Para:

Elinizdekiyle yetinmek istemiyorsunuz. İnsanın maddi durumunda da sürekli aşama kaydetmesi gerektiğine inanıyorsunuz. Ama bunun tümüyle size bağlı olmadığını da biliyorsunuz. Yine de bugün planlar yapacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Bugün, beklettiğiniz canınızı sıkan bir konuda artık karar vermeniz için size baskı yapılabilir.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda, iş hayatınızı ilgilendiren ilginç bağlantılar kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var. Özellikle görünümünüzü değiştirmek için uygun günlerde değilsiniz. ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Kariyer evinizdeki durgunluk, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Yapmak istediğiniz çok şey var. İletişi konusunda yaşadığınız sorunlar yüzünden keyfiniz kaçmış gibi. Ay bugün burcunuzda ilerliyor. Duygusal ve sezgisel zekânız mükemmel çalışıyor. Birçok işi aynı anda yapmanız gereken durumlar söz konusu. İşinizi ağırdan alıyorsunuz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır