Koç

Koç burcu yorum arşivi

18 May 2024 Koç burcu yorumu

Bugün duygusal açıdan zor bir gün sizi bekliyor . Çok kırılgan bir yapınız var. Olumsuz olaylar üst üste gelince kendinizi çok kötü hissetmeye başladınız. Kendinizi biraz toparlamalısınız ve güçlü davranmalısınız.Yoksa başka insanlar bu zayıflığınızdan faydalanmak isteyebilir. Bir dostunuzla dertleşmek size iyi gelebilir.

Aşk:

Sevgilinize isteklerinizi anlatmakta zorluk çekiyorsunuz ve ilişkinizi bir türlü düzene sokamıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan bu konuda yardım istemelisiniz.

İş:

İş hayatınızdaki performansınızla göz dolduruyorsunuz ve amirinizden yakında bir terfi haberi almanız söz konusu olabilir. Bu durumun size cesaret verebilir ve işlerinizde daha büyük bir başarı sağlayabilirsiniz.

Para:

Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. Parasal durumunuzu doğrudan etkileyecek bir durum olacak.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişikler ortaya çıkabilir. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

Belli plan veya düzelemeler esnasında iş birliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz. Kafanızdaki şeyleri konunun muhatabı diğer kişilerle paylaşarak fikirlerini almanız, olumlu bir atmosferin yaratılmasını sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! ?

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Güven ve istikrar arayışına gireceğiniz zamanlar olabilir. İlişkilerinizde tepkilerinizi fevri vermemeye özen göstermelisiniz. Çalışma hayatınızda alacağınız destekler, gün içinde sizi rahatlatacaktır.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

19 Mayıs'tan sonra Merkür İkizler burcunda geri gidecek. Masraflarınızı kontrol altında tutmalı ve bütçenizi dengelemelisiniz. Plüton ay borunca retroda. Unuttuğunuz gayrimenkulle ilgili sorunları ortaya çıkaracak. Zıt burç Yay'da Satürn geri hareketine devam ediyor. Sorumluluk duygumuz bizi yorsa da, görevlerimizden kaçış yok. Uzun süren hukuk davalarımız bizi yorabilir. Eski dostlarla karşılaşma...

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır