Koç

Koç burcu yorum arşivi

20 May 2024 Koç burcu yorumu

Bir arkadaşınızla olan ilişkinizi yeniden ele alıp bir şekle sokmanız gerekiyor. Bu arkadaşınız son zamanlarda ona biraz tepeden baktığınızı, ilişkinizde saygının azaldığını düşünüyor. Sizin aynı kanıda olmayışınız fazla anlam taşımıyor. Önümüzdeki günlerde sizi biraz üzecek haberler alacaksınız. Bu haber doğrultusunda bir akraba problemine çözüm bulmaya çalışacaksınız.

Aşk:

Sevgilinizi kaybetmekten korkuyorsunuz. Bu korkular ilişkinizi çok olumsuz etkiliyor. Görünürde onu kaybetmeniz için bir neden olmadığı halde, bu tavrınızla gerçekten kaybetmenin nedenlerini hazırlıyorsunuz.

İş:

İş ilişkilerinizi düzene sokmaya çalışıyorsunuz. Bu yeni düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayacaksınız. İşinizle ilgili bazı alışverişleriniz olacak.

Para:

Pişmanlığını bugünlerde yaşadığınız büyük bir ödemeniz var. Şimdiden onu toparlamaya girişmiş görünüyorsunuz. Biraz zorlanacaksınız, ama bu ödemenin de altından kalkacaksınız.

Bugün dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz:

Önümüzdeki günlerde yapmayı düşündüğünüz ziyaret sizin için sandığınızdan çok anlam taşıyor. Bu yüzden bu toplantıyı aldığınızdan daha çok ciddiye almanız gerekiyor.

Koç Burcu Hürriyet Gazetesi Yorumu

İki haftalık süreç içerisinde, kendinizi yenilemek isteyebilir, kişisel gelişiminize önem verebilir, dış görünüşünüzü yenileyerek hayatınızı renklendirmek ve yenilenmiş hissetmek isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa.

Koç Burcu Milliyet Gazetesi Yorumu

Sabah saatlerinde dernek veya iş yerinizde yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Gününüzü yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraya bırakmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz.

Koç Burcu Sabah Gazetesi Yorumu

Eğer iş değiştirmek istiyorsanız; biraz beklemeli ve eski müracaatlarınızı gözden geçirmelisiniz. Unuttuğunuz bir başvurunuzla ilgili gelişmeler gündeme gelmiş olabilir. Uzun süredir görmediğiniz bir akrabanızdan haber alabilirsiniz. Ev, emlak alım-satım konularında acele etmeyin. Eski bir eviniz varsa, onunla ilgili onarım işleri ile uğraşabilirsiniz.

Koç Burcu Vatan Gazetesi Yorumu

Koç Burcu Posta Gazetesi Yorumu

Bugün konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Olumlu şekilde her şeyi çözmeniz mümkün. İlişkilerinizde güç mücadelesi olsa da objektif bakmanız size kazandıracaktır